Mit akarhatnak holnap a kormanyinfon? Nagyon izgulok, az egesz estem el van rontva, izgulhatok. Ugye meg nem dontottek arrol h a 3.oltas kell a vedettsegihez?? Az allitolag elhuzodik. Az egesz estem el van rontva
7: Biztos, hogy érvényét veszíti, az már más kérdés, hogy - egyébként szerintem nagyon bután - de a magyar védettségi (OFF: ez is milyen hülye megnevezés már - az igazolvány nem véd, nem véd meg semmitől, az OLTOTTSÁGOT igazolja, a védettséget az támasztja alá, ha VÉRVÉTELLEL beméreted (!) a szintedet, és a szinted megüti azt a mércét, amit orvosilag(!) meg kell ütnie ahhoz, hogy védettnek lehessen tekinteni OFF VÉGE) igazolványra közvetlenül nincs rányomtatva (pedig semmibe nem került volna, mondjuk plusz maximum 30 karakterbe: Védettség lejárata: 20xx.xx.xx) meg még lehetett volna lopni is rajta bőven, mert ha lejárna, és ez objektíven látszana, látszódna is a dokumentumon, akkor ugye nem kellene az a hú de okos,hű de futurisztikus QR kód, amit én még embert nem láttam - Magyarországon legalábbis nem láttam - leolvasni, bescannelni, úgy viszont a mindenkori lejárat utáni meghosszabbításkor újra és újra lehetne nyomtattatni(ami ugyebár pénz).
Tudom, és teljesen igaza van annak, aki azt írja erre, hogy ne adjak ötleteket a kormánynak (de úgyse egy ilyen anonim fórumról fognak ötletet kapni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!