Elképzelhető, hogy emögött is MZP áll?
"azt javasolta a fogyasztóinak, hogy ha fáznak, ölelgessék a háziállataikat vagy rendezzenek a gyerekeknek hulahoppkarika-versenyt. "
Ha valami váratlan csoda fojtán bekerülne MZP, kíváncsi leszek, mit fognak tudni kezdeni ezzel az országgal. Merthogy tehetségben nem előzik meg a Fideszt, az ezer százalék. Sőt.
Gondolod én a jövőbe látok?
Mindazonáltal a fidesz "testbeszéde" arra utal, hogy az lenne a csoda, ha kormányon maradnának. G. Fodor Gábor nem a levegőbe beszélt.
"hogy az lenne a csoda, ha kormányon maradnának"
Szerintem meg az ellenzék testbeszéde utal arra, hogy vereségre készülnek. Máskülönben mi akadálya lenne egy 7. frakciónak. Vereségre készülnek, és minél több helyet akarnak saját maguknak, ezért nem engedték be Márki csapatát.
Azok után pedig, ahogyan Márki kommunikál, meg lehet érteni, hogy vereségre készülnek. Aki összevissza zsidózik ész nélkül, aki a fideszes nyugdíjasok halálát választási előnynek könyveli el, aki olyanokat mond a saját társairól, hogy Fidesz-bérencek, arról én nehezen hiszem el, hogy győzni fog.
Nem vagyunk egyformák. Ettől érdekes a világ.
Én például a hónapok óta tartó vagyonkimentést, osztogatást, meg a Gyurcsány show-s levakarhatatlan, százmilliókért tolt bolsi reklámot tekintem jelnek.
Meg azt, hogy mindeközben a fidesz látványosan nem foglalkozik az MHM-el, mert nem tartja ellenfélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!