Mi fog történni szerintetek Márki-Zay Péterrel a 2022-es választást követően?
(#9.)
✅ A JOBBIK-nak meg volt az esélye, hogy lassan de nyerjen 2026/2030-ra.
❌ De feladták. És átadták a baloldalnak ( a pártot, a szavazókat, egyszóval mindent ! )
✅ Az egyetlen párt amelyik képes lehetett volna megnyerni !
✅ Azért, mert a FIDESZ-esek nem fognak GYURCSÁNYÉKRA szavazni, viszont a JOBBIK-ra már hajlandóak lettek volna. És a baloldaliak is hajlandóak voltak a JOBBIK-ra szavazni.
➖➖➖➖➖ LÁSD FEJÉRMEGYE 4. számú választó kerületét ! ➖➖➖➖➖
🟢 2014 : 10.000 JOBBIK szavazó
🟢 2018 : 20.000 JOBBIK szavazó ( a baloldaliak hajlandóak voltak átszavazni )
✅ És a JOBBIK így meg is tudta nyerni a választókerület mandátumát !
10-es dehogynem, én az elmúlt 10évben Jobbik szavazó voltam. Az előválasztáson is egy kis hezitálás után Jakab Péterre szavaztam.
De igazából amit Márki Zay képvisel az még jobban megfelel az ideológiámnak.
De ha nem így lenne, akkor is rá szavaznék.
Amióta Fidesz kormányoz komoly gazdasági növekedés van az országban, ez tény. Azonban mindebből a kisember csak akkor érez valamit, ha a gyerekei révén kapja az állami támogatásokat vagy valamilyen úton-módon csurran cseppen neki az állami/önkormányzati lóvéból.
A közutak, egészségügy, oktatás, ezek az életszínvonal pillérei stagnálnak vagy még romlanak is. Ez annak a közvetlen következménye, hogy ezermilliárdokat lop a felsővezetés. Ez elfogadhatlan. Ennél minden alternatíva csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!