Hogyan tudnék kiállni magamért mint egy politikus?
Nem akarok politikus lenni. De bakker ők mindent megmagyaráznak jól. Soha nem ő a hibás, mindig más.
Hogyan tudnám elsajátítani ezt a kommunikaciót?
-ö,ö,ö,ö Nem én voltam. öö..ö
-Biztos úr biztosítom róla,hogy én nem ittam..A Jóska na az 12 évvel ezelőtt részegen vezetett.Csak az lehet..ööö.Benne van a levegőben a lehelete..Öööö.Azért jelez a szonda. Az ő hibája minden kérem szépen...ööööö..Vagy százezer..150?
Kérdező!
Ők nem magyaráznak meg semmit, főleg nem jól. Csak terelni tudnak, nem a kérdésre válaszolva vagy össze-vissza beszélve.
Elég utánanézni az érveléseik helyességének (közgazdaságtan, jogrendszer felülvizsgálata, logikai ellentmondások, pénzügyi ismeretek, stb.)
Annyira alacsony a szellemi színvonal Magyarországon, hogy fogalmunk sincs az embereknek a retorikáról, logika tudományáról, érvelés mesterségéről, önuralomról, minőségbiztosításról, bizonyítás szemléletről és módszerekről, közgazdaságtanról, stb. Így bedőlnek a politikusok demagóg sületlenségeinek.
A parlamentben lévő politikusok nem az eszükről híresek, ez látszik is az ország állapotán. Csak te is bedőltél nekik kérdező, pedig nem rendelkeznek kiváló szónoki, logikai képességekkel.
Ha a fenti ismeretekkel rendelkezne az átlag polgár, a parlamentben lévő parazita, söpredék már börtönben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!