Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudnék kiállni magamért...

Hogyan tudnék kiállni magamért mint egy politikus?

Figyelt kérdés

Nem akarok politikus lenni. De bakker ők mindent megmagyaráznak jól. Soha nem ő a hibás, mindig más.

Hogyan tudnám elsajátítani ezt a kommunikaciót?

2022. jan. 9. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Intelligencia kell hozzá, jogi tanulmányok sem ártanak.
2022. jan. 9. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Hazudj összevissza azt ennyi
2022. jan. 9. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Azért sok ember van aki kiáll saját magáért túlontúl is.😉
2022. jan. 9. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

-ö,ö,ö,ö Nem én voltam. öö..ö

-Biztos úr biztosítom róla,hogy én nem ittam..A Jóska na az 12 évvel ezelőtt részegen vezetett.Csak az lehet..ööö.Benne van a levegőben a lehelete..Öööö.Azért jelez a szonda. Az ő hibája minden kérem szépen...ööööö..Vagy százezer..150?

2022. jan. 9. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező!

Ők nem magyaráznak meg semmit, főleg nem jól. Csak terelni tudnak, nem a kérdésre válaszolva vagy össze-vissza beszélve.

Elég utánanézni az érveléseik helyességének (közgazdaságtan, jogrendszer felülvizsgálata, logikai ellentmondások, pénzügyi ismeretek, stb.)

Annyira alacsony a szellemi színvonal Magyarországon, hogy fogalmunk sincs az embereknek a retorikáról, logika tudományáról, érvelés mesterségéről, önuralomról, minőségbiztosításról, bizonyítás szemléletről és módszerekről, közgazdaságtanról, stb. Így bedőlnek a politikusok demagóg sületlenségeinek.

A parlamentben lévő politikusok nem az eszükről híresek, ez látszik is az ország állapotán. Csak te is bedőltél nekik kérdező, pedig nem rendelkeznek kiváló szónoki, logikai képességekkel.

Ha a fenti ismeretekkel rendelkezne az átlag polgár, a parlamentben lévő parazita, söpredék már börtönben lenne.

2022. jan. 9. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös, elég az , hogy meggyőző képességgel rendelkeznek.
2022. jan. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!