Puzsér Róbert tényleg a Gyurcsányos összefogásra fog szavazni csak azért, mert Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást?
Figyelt kérdés
Ő se hiheti, hogy netalán nyernek Gyurcsány majd hagyja, hogy Márki-Zay Péter legyen a miniszterelnök.
Puzsér egészen ideáig folyamatosan ostorozta az összefogást, mondván Gyurcsánnyal nem lehet nyerni, de ha lehet is nem érdemes a múlt árnyait visszahozni.
2022. jan. 9. 18:03
1/7 anonim válasza:
Én egyedül MZP miatt szavazok az Összefogásra, a pártokból már rég elegem lett. Nem tudom mi ebben olyan meglepő, nem véletlen őt szavaztuk meg az előválasztáson
3/7 anonim válasza:
Liberálisoktól ne várj sok logikát. Nem érdekli őket, hogy az összefogás még Orbánéknál is sokkal rosszabb lenne. Sőt még a demokrácia is rosszabb lehetne, ezt láttuk 2006 őszén is...
6/7 anonim válasza:
Én hatalmasat csalódtam benne. Fő szószólója volt annak, amiben én is hittem. Hogy lehet egy Gyurcsány-mentes jobb és bal értéket magába foglaló centrista erő.
Erre ő is bemászik az egyik lövészárokba...
7/7 anonim válasza:
Puzsér már mindenkibe beleszállt, MZP-t leszámítva, gondolom, ez nem véletlen. Még az is lehet, hogy valami pozícióra áhítozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!