Gyurcsány beteges terve az, hogy most hagyja nyerni a Fideszt, hogy 4 év múlva ő lehessen a miniszterelnök megint?
Szerintem ez már beteges, Gyurcsány még mindig arra ácsingózik, hogy újra miniszterelnök lehessen, ennek a megszállottja, egy igazi pszichopata.
Ezért van az, hogy most nem is jelöltette magát, meg MZP-t lejáratja, hogy a Fidesz nyerjen most, mivel a jelenlegi gazdasági helyzetben, ahol csutkára vagyunk adósodba, történelmi csúcson a költségvetés hiány, a forint történelmi mélyponton, a lakossági eladósodás történelmi csúcson stb. stb. szóval a következő ciklusban megszorítások százait kell hozni, hogy elkerüljük az államcsődöt.
Ha nagyon meggyengül a Fidesz egy húzós válságban, és Fletó oszthatja közben az észt a megszorítások ellen (az átlag magyar parasztnak fogalma sincs miért kellenek a megszorítások, csak ne legyenek) ahogy Orbán tette 2008-ban, akkor akár újra megválaszthatják őt 4 év múlva?
Hiszen mindig az aktuális kormány a hibás a parasztok szemében egy válság és megszorítások miatt.
Ez Gyurcsány terve? Hogy ezt kihasználva kerüljön újra hatalomra?
#10 Miért hazudsz?
Nem rosszabb a helyzet, mint 2009-ben. Van 1 mutató, az államadósság nagysága, ami most éppen rosszabb, de egy év múlva már nem lesz ilyen rossz. Ezzel szemben a többi mutatóban, mint pl. a munkanélküliség, reálbérek alakulása, stb. viszont sokkal jobba helyzet. Nincsenek szar gazdasági adataink, de nyugodtan bemutathatod mik azok az adatok amik szerinted szarok.
Ahogyan semmi ilyen tény nincsen, hogy "a fidesz elcsalta a választást, bírósági ítélet is kimondta.". nem tudom miért kell hülyeségeket beszélni?
Ne tőlem kérdezd, most is te hazudsz.
Még a covid előtt sem voltak jó adataink. Vegyünk egyet példának, mivel nincs kedvem mindig regényt írni. Nem egyszer írtam le ezeket és még sosem cáfolt senki.
2008 GDP 158.1 milliárd USD.
2018 GDP 160.4 milliárd USD.
Hogyan sikerült ugyanannyit GDP-t elérni, miközben elvileg a fidesz nagyszerű 8 éve ment le? 1 millióval több ember dolgozott (hozzáteszem papíron). És ez idő alatt az EU-tól a GDP 40%-ának megfelelő összeg folyt be egy konjunktúra alatt.
És akkor nem említettem azokat a gyárakat, amiket a fidesz idehozott, és azoknak is a GDP-t kellett volna pumpálnia.
Hogy teljes legyen a kép, 2010-ben 131.9 milliárd USD volt, vagyis ez olyan 21%-os növekedés 8 év alatt.
(2002-ben 67.61 milliárd USD volt, vagyis az MSZP alatt válsággal együtt, sokkal kevesebb EU-s pénzzel 95%-os növekedést hozott.)
Nos ezekután az adatok után, hogyan lehetséges, hogy 2009-ben "csőd közelben" voltunk, míg szerinted most nem?
(Én aki ismeri az adatokat tudom, hogy egyik esetben sem voltunk csőd közelben, de ha 2009-re azt mondjuk, hogy akkor ott voltunk, akkor 2020-ra is azt kell mondanunk.)
"Ahogyan semmi ilyen tény nincsen, hogy "a fidesz elcsalta a választást, bírósági ítélet is kimondta.". nem tudom miért kell hülyeségeket beszélni?"
Igen, a kúria hazudik, hülyegyerek. :DDD
Egyébként kb. egy tucat ilyen cikk van a '18-os választásokról. Szóval ha egy tucat esetben kiderült és bíróság mondta ki, akkor lehet tippelni, hogy mennyi eset maradt felderítetlenül, pl. egy '14-es ügy is úgy állt meg, hogy valaki közben meghalt, ezért eltusolták az ügyet.
#12 Gratulálok.!
Szóval én hazudok abban, hogy hazugság, hogy rosszabbak az adataink, mint korábban - erre beteszel bizonyítéknak 1 adatot, ami majdnem anny, mint korábban. TÖBB, de majdnem annyi, és azért hazugság szerinted hogy most nem rosszabb a helyzet, mert neked nem lett eléggé jó. Aha!
A következő hülyeséged is tetszik, hogy "a fidesz elcsalta a választást". Értem. Persze. Van egy linked, amin mellékesen ez szerepel:
"Április 27-i végzésében a Kúria viszont kimondta, hogy a pécsi 040-es szavazókörben sérült a választás tisztasága. A döntésnek a választás eredménye szempontjából nincs jelentősége, és a határozatokban sem szerepel a párt neve, de az egyik független szavazóköri delegált beadványa alapján született jogerős végzés közvetetten azt mondja ki, hogy két konkrét ügyben a Fidesz érdekében történt választási csalás."
1 azaz egy darab szavazókörben sérült a választás tisztasága, mert ... És a cikk is szépen leírja, hogy mi történt. te meg itt hisztizel, hogy a fidesz elcsalta a választásokat.
Azért megnyugtató, hogy ez minden amibe kapaszkodni vagy kénytelen.
Uhh, hát nem vagy valami okos.
Ha a GDP ugyanannyi, de közben sokkal több ember dolgozik, akkor az az adat rosszabb, mivel ez olyan mintha az az 1 millió ember csak papíron dolgozna és a munkája nem ér semmit.
Te hoztad fel, hogy milyen jó a foglalkoztatottság ráta. Ez bizonyítja, hogy mennyire nincs igazad.
"1 azaz egy darab szavazókörben sérült a választás tisztasága, mert"
Ja, hát igen, tényleg ostoba vagy. :D
A kúria azt tudja mondani, ami egy adott pillanatban a jelenlegi állapot. A jövőre nézve nem tud nyilatkozatot tenni, vagyis a még folyó, mivel akkor a többsége még folyt ennek, szóval a folyó tárgyalásokról nem tud nyilatkozni.
Rá lehet keresni, mint mondtam kb. egy tucat eset ismert.
"Azért megnyugtató, hogy ez minden amibe kapaszkodni vagy kénytelen."
Ja, végülis csak azt sikerült leírnod, hogy nem tudod, hogy hogy működik a GDP, mert szerinted, ha 1 millióval több ember állítja elő ugyanazt, akkor az milyen jó adat. :DDDD
Emellett gerintelen módon mág azt se ismerted be, hogy hazudtál, mivel láthatóan tény, hogy a fidesz csalt, de szerinted nem.
Csak hát egyből megváltoztattad az álláspontod, mert kiderült, hogy hazudtál. :DD
Szánalmas. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!