Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magas lesz vagy alacsony a...

Magas lesz vagy alacsony a részvétel az áprilisi választáson?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%

Persze majd pont Te leszel szolgája a nyugatnak, amikor már most az vagy, a nyugat nélkül nem élnél fele olyan színvonalon se, amilyenben most élsz, ennek tudatában gondolkozz.

Ha annyira nem jó, költözz a csóró oroszországba, alkoholista szomszédok közé ;D

2022. jan. 8. 20:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg magas.
2022. jan. 8. 21:03
 13/26 anonim ***** válasza:
39%
Kérdés, hogy kik részéről: a mieink részéről, vagy a "Határon innen, és túl" részről nézve?
2022. jan. 8. 21:41
 14/26 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem alacsony, sok ember nem fog elmenni. A Fideszt gyűlölöm, egy utolsó, mocsadék hazug banda, az ellenzéki összefogás pedig vállalhatatlan. Nagyon gyenge ott a felhozatal, meg ott van Fletó is, szóval velük sem vagyok hajlandó azonosulni. És szerintem mindezeket, nem egyedül én gondolom így.
2022. jan. 8. 23:15
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Marad a szokásos 60-70% közötti.
2022. jan. 8. 23:23
 16/26 anonim ***** válasza:
30%

És miből gondolod hogy vállalhatatlan? Gyakorlatban, aktívan nem is tapasztaltad őket, szerintem meg nyugodtan szavazhatsz rájuk, a fideszre érdekes módon tudtak akkor is szavazni amikor már bajok voltak.... ennyit erről.

Én nem győzködni akarlak, hisz te fogsz abban az országban élni továbbra is, te iszod levét az esetleges kimenetelnek, mert ha te így gondolkodsz, akkor mások hogyan? és ezt nézd meg százezres lélekszámmal.

2022. jan. 8. 23:33
 17/26 anonim ***** válasza:
41%

#17. "És miből gondolod hogy vállalhatatlan?"

Az emberek nem vállalják fel. Úgy kell összeönteni a teljes Fidesznélküli politikai palettát egy kupacba szélbaltól széljobbig, akiket csak a húsosfazék közelsége tart össze (a választásokig, tovább nem) hogy most már hátha lesz összesen annyi szavazatuk, mint a Fidesznek egyedül. Világ szánalma.

"szerintem meg nyugodtan szavazhatsz rájuk, a fideszre érdekes módon tudtak akkor is szavazni amikor már bajok voltak"

Ez a szemét politika már csak ilyen. :)))

2022. jan. 9. 00:27
 18/26 anonim ***** válasza:
34%
Fideszben is Dajcstomitól Szjózsin át Pokorniig, Lázárig, stb sokféle ember belefér.
2022. jan. 9. 00:31
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
#18. Így igaz. Csak ők lerendezik szakmai vitáikat a háttérben, kifelé pedig mindig egy egységes álláspontot kommunikálnak teljes mellszélességgel, ettől legalább némileg profinak látszanak. Fontos különbség a kamerák előtti ellenzéki szappanoperához képest, akiket lassan már senki sem tud komolyan venni, talán még ők sem magukat.
2022. jan. 9. 00:34
 20/26 D-Mano ***** válasza:
80%

Tavaly tél óta folyamatosan választási kampányhoz/ választási időszakhoz közeli hangulat van.

Teljes bal-liberális ellenzéki összefogás van, ami még a Jobbik romjait is képes volt beszervezni. Ekkora esély 2010 óta nem volt kormányváltásra.

A Mi Hazánk eleve olyan réteget ér el, lehet képes mobilizálni, amelyik többedik ciklus óta nem ment már el szavazni.

A Covid diktatúra elleni fellépés is sokakat mozgósít majd a szavazóurnákhoz.

A kiábrándult balliberális szavazóknak ott van a Kutyapárt, aki a mérések szerint esélyes bejutni a parlamentbe.

Biztosat ugyan nem lehet mondani, de minden esély megvan egy kifejezetten magas részvételi arányra.

2022. jan. 9. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!