Végülis összességében mégis rossz döntés volt Orbántól és Szijjártótól Szputnyikot is erőltetni nyugatiak helyett?
Nem volt rossz, mert akkor az volt elérhető.
A reakció pedig egyénenként változik. Ismerősöm ugyanazokat kapta mint én és még enyhe hőemelkedése sem volt, én 2 napig lázas voltam.
13:45
a kérdés lényegét nem sikerült felfogni...
Nem gond, ha nincs mellékhatása.
De nem jobb valakinek a közérzete, ha mondjuk 2, erős mellékhatások nélküli Pfizer után a 3. Pfizer után sincs. Míg 2, erős mellékhatásnélküli Szputnyik után a 3. Pfizer és annak viszont viszont erős mellékhatása van?
És nem a típus (vektorvakcina utáni mRNS) a gond, mert csak a 2 Szputnyik + 1 Pfizer/Moderna esetén hallottam problémákról. Konkrét ismerősöktől, nem valami lenyomozhatatlan ismeretlen bfacebook bejegyzésből.
2 Astra Zeneca erős mellékhatások nélküli vektorvakvina után a 3-ként Pfizer vagy Moderna után sem hallottam olyan ismerősről, akinél csak a 3. okozott volna erős mellékhatást.
#6!
Valószínűleg van legalább 1000 ismerősöd, akivel mind megbeszélted az utóhatásokat. Mert ha ennél kevesebb adatból indulsz ki, akkor semmi értelme.
(Azért kell az 1000 fő, hogy legyen benne bőven első két körös pfizeres is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!