Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El fogsz költözni Magyarország...

El fogsz költözni Magyarországról 20 év múlva, amikor többségbe kerülnek a romák?

Figyelt kérdés

Legalábbis a fiatalabb korosztályokban kb. 20 év múlva várható, hogy többségbe kerülnek, a Mi Hazánk mozgalom is megmondta.

Ha ez megtörténik, el fogsz költözni külföldre?

2022. jan. 7. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja persze elöbb fognak A romák,magyarok ukránul meg tanulni mert az ukránok többen vannak.
2022. jan. 7. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Önmagában csak miattuk nem, mert közöttük nőttem fel, és tudom kezelni a legtöbbjüket magyarként, legyen elég annyi hogy ha nem fog össze a család, én már legalább 1x biztos hogy lettem volna büntetve, amilyen időszak volt akkor.

Valamennyi idő múlva teret kapnak jobb környékeken is ez szinte biztos, régebbiektől tudom hogy egykor példás, rendezett magyar lakta környékre bekerült egy-egy család, mert megtudta fizetni az ingatlant, utána úgy ment lefelé a környék.

Az is gond továbbá, hogy nagyon szaporodnak és pont nem olyanok vannak többségben, akikkel egy ismerősi viszonyt lehetne azért tartani.

Külföldre a pénz, és megélhetés miatt szeretnék kimenni.

2022. jan. 7. 22:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam írni, amit az 5, hogy igen, már 20 éve is ezt mondták. Aztán még mindig nem úgy lett.
2022. jan. 7. 22:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Na igen, de viszont 20 évvel ezelőtt még csak hasraütésszerűen, indulatból, esetleg részegen a kocsmában mondták az emberek. Most meg már konkrét számadatok is vannak erre.
2022. jan. 7. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező !

Nem fogod tudni őket meggyőzni, mert képtelenek ezt elképzelni,ahogy sok mást is.. és inkább letagadják..

-

Ha nem is maguktól költöznek majd el, akkor el kergetik.

Már most (szándékos megfélemlítéssel) arra hajtanak sok helyen, hogy "elköltözzenek"/elmeneküljenek a magyarok, és hogy olcsón adják el nekik az ingatlant - a többi rokonság felé.

-

Ha a szomszédba beköltöztek, amúgy is elértéktelenedik a lakás..

2022. jan. 8. 07:55
 16/16 anonim ***** válasza:
A cigányok már pár év múlva többségben lesznek, nem kell annak 20 év.
2022. jan. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!