Nem lehet, hogy a háttérhatalom az oltatlanokat akarja eltenni láb alól, így csökkentve az emberiség létszámát?
Nem tudom hogy mi lehet a cél, ami biztosan cél szerintem hogy a fejlett országokban előbb-utóbb mindenkinek kötelező legyen az oltás, mivel Európában sajnos még a jobboldal is nyomja ezt (Ausztrália dettó pl).
Amerikában azért a jobboldalon nagyon erős az ellenállás, így legalább ha jó helyen élsz, akkor ténylegesen nem kell oltatnod magad ha nem akarod.
Hogy ez mire jó nem tudom, gondolom azt hitték hogy az oltás valóban segít jelentősen csökkenteni a fertőzések számát, a másik ok pedig hogy így könnyen megnézhetik, a népesség hány százaléka ugrik úgy ahogy ők fütyülnek egy ilyen nyomós kérdésben.
Az oltások legfőbb eredménye szerintem, hogy ahol az emberek nagyobb arányban jelentkeztek oltani valóban önkéntesen, ott nagyobb a szigor és a mindenféle korlátozás is ami eléggé tragikomikus.
Magyarországon is az látszik, hogy az aktív népesség kb 35-40%-a továbbra sem volt hajlandó felvenni mert világosan látja hogy nem lesz semmi baja nélküle, vagy jobban is jár a természetes immunitással, és a Fidesz ezért nem mer nagyobb covid rendőrállamot létrehozni, ezért nem voltak korlátozások most a delta hullám alatt. Na meg azért, mert szoros a verseny 2022-re, ez pedig a szerencsénk (már azoknak akik hagynának másokat is szabadon élni :)).
Lehet.
Én már gyilkolom őket hidden agendába
Ivermectin mindenre is jó,csak kéccer kell adni etyhét diferanccal.
Dektomaksz lyobb,mercsak egycer kell applikálni,kevés béé fárasztó a modern kor majmának.Birkának egykutya.Bodri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!