Márki-Zay Péter tervei szerint alakulhat minden?
10-es Az előválasztáson eldöntötték a választók, hogy Márki-Zay Péterrel akarnak nekimenni Orbánnak. Ezt fel kellene fogni, akkor is, ha van, akinek savanyú a szőlő.
Ahelyett, hogy pl. Jakab Petike is beáll és a fidesz média szándékos félremagyarázásáért szidja meg hülyézi Márki-Zayt inkább vennie kéne egy nagy levegőt és arra koncentrálni, hogy ilyenkor arról nyilatkozzon, hogy nem ezt mondta, és tessék itt is látszik, hogy a Fidesz média hogy próbálja hazugságokkal kinyírni a közös jelöltet.
Márki Zaynak abban igaza van, hogy szinte ő az egyetlen, aki képes volt felfogni ezt az agyával, hogy Ő a jelölt, ŐT választották, nem mást és végre mindenkinek támogatni kéne, nem úgy állni hozzá, hogy akár az ő kárára is fényezik saját magukat. Végül is, tényleg kényelmes jó fizetésért meg költségtérítésért bemászkálni a parlamentbe. Még a 2/3 is kényelmes, mert rá lehet fogni, hogy úgyse tudnak semmit tenni és még dolgozni se kell így!
12 #1.te meg azért ne haragudj meg, hogy egy általad feltett kérdésre válaszoltam, amit kommetáltál, amire pedig reagáltam. Hoppá...
2."Márki-nak csak a fideszesek szólítják MZP-t"
Na ez még már a nettó baromság, ennek megfelelően, aki így, ilyen "dogmák" szerint ítél meg valamit, az a szememben nem gondolkodik, hanem csőlátású, korlátolt. Ne haragudj, de ezzel kapcsolatban még én nem vagyok kíváncsi a véleményedre... csak szólok, nem vagyok Fideszes. Úgyhogy nyugodtan dobhatod is a teóriádat a kukába!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!