Hogy állíthat egy amerikai lap ilyet egy demokratikus ország demokratikusan megválasztott miniszterelnökéről?
Hogy mit meg nem engednek maguknak, bezzeg ha rájuk fognák ezt, fel lennének háborodva gondolom:
Tanuld meg, hogy az amerikai típusú liberalizmus nem sokkal különb, mint a kínai kommunista vagy a németek náci hozzáállása olyan tekintetben, hogy "aki nem a megfelelőt böfögi vissza - az automatikusan rossz ember - és minimum üldözendő" Csak míg a német meg a kínai kimondja ezt és le is csap rád, ha "ugatsz", addig a nyugati taktika a szemétkedés, nácizás, gyengébb emberek esetén ellehetetlenítés. Mindegy kiről van szó.
Most épp J.K.Rowling a soros aki ellentmondott a kötelezően követendő tanoknak - ássák is elő ellene a sok szart, el is fogják taposni, irgalmatlanul, lesz ő még náci meg homofób. Színészek kikezdéséről nem is beszélve, még Gibson-al indítottak, azóta pedig számlálatlanul megy a démonizálás, múlt eltörlése, hiteltelenítés, ellehetetlenítés.
"Szerintem szándékosan írtak közérthetőbb szavakat, mert számítottak rá, hogy odatéved néhány tudatlan okoskodó szélsőbalos, akinek fingja nincs a populizmus, vagy az autokrácia jelentéséről."
Tehát akkor azt mondod hogy a cikkben nem "fasisztázzák" Orbán Viktort és a PestiSrácok már a címben hazudik? :D
A "right-wing populist leader" mióta jelent nácit? Akkor most Trump náci volt?
Nagyon zavaros az agymenésed, de gondolom most meg azt hiszed, hogy a fasiszta a náci szinonímája. Nem tudom, hogy dobta ki neked a gugli fordító, de a "right-wing populist leader"-t az Orbánra mondták.
Kell még valamit a szádba rágni?
15.
Valóban, ez az egy különbség van, de a cenzúra, a politikai okokból mások tönkretétele mindkettőnél kötelező.
Csak a módszerek mások. R-r-remek!
Ez egy elég nagy különbség. JKR semmit nem szenvedett, ugyanolyan gazdag, ugyanúgy leszarhatja, mi van.
Ha a kormány "töröl el", az gáz. Ha twitteren pofázok, bárkinek joga van visszapofázni.
Úgy, hogy Orbán egy fasiszta diktátor, aki kommunista ként kezdte, elcsalta a választásokat és nem liberális.
Én meg egy amerikabarát, (demokrata) európapárti, DK-s liberális vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!