Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy állíthat egy amerikai...

Hogy állíthat egy amerikai lap ilyet egy demokratikus ország demokratikusan megválasztott miniszterelnökéről?

Figyelt kérdés

Hogy mit meg nem engednek maguknak, bezzeg ha rájuk fognák ezt, fel lennének háborodva gondolom:

[link]

2022. jan. 6. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

Tanuld meg, hogy az amerikai típusú liberalizmus nem sokkal különb, mint a kínai kommunista vagy a németek náci hozzáállása olyan tekintetben, hogy "aki nem a megfelelőt böfögi vissza - az automatikusan rossz ember - és minimum üldözendő" Csak míg a német meg a kínai kimondja ezt és le is csap rád, ha "ugatsz", addig a nyugati taktika a szemétkedés, nácizás, gyengébb emberek esetén ellehetetlenítés. Mindegy kiről van szó.

Most épp J.K.Rowling a soros aki ellentmondott a kötelezően követendő tanoknak - ássák is elő ellene a sok szart, el is fogják taposni, irgalmatlanul, lesz ő még náci meg homofób. Színészek kikezdéséről nem is beszélve, még Gibson-al indítottak, azóta pedig számlálatlanul megy a démonizálás, múlt eltörlése, hiteltelenítés, ellehetetlenítés.

2022. jan. 6. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem szándékosan írtak közérthetőbb szavakat, mert számítottak rá, hogy odatéved néhány tudatlan okoskodó szélsőbalos, akinek fingja nincs a populizmus, vagy az autokrácia jelentéséről."

Tehát akkor azt mondod hogy a cikkben nem "fasisztázzák" Orbán Viktort és a PestiSrácok már a címben hazudik? :D

A "right-wing populist leader" mióta jelent nácit? Akkor most Trump náci volt?

[link] [link]

2022. jan. 6. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon zavaros az agymenésed, de gondolom most meg azt hiszed, hogy a fasiszta a náci szinonímája. Nem tudom, hogy dobta ki neked a gugli fordító, de a "right-wing populist leader"-t az Orbánra mondták.

Kell még valamit a szádba rágni?

2022. jan. 6. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Értem. Akkor ezt most úgy veszem, hogy szerinted is hazudik a címben a PestiSrácok csak kellemetlen ezt leírnod. Nem gond :D
2022. jan. 6. 19:38
 15/18 anonim ***** válasza:
11-es, nem mindegy, hogy a kormány hallgattat el, vagy pár színész nyávog Twitteren. Él még Rowling? Vagy elvitték munkatáborba?
2022. jan. 7. 09:55
 16/18 anonim ***** válasza:

15.

Valóban, ez az egy különbség van, de a cenzúra, a politikai okokból mások tönkretétele mindkettőnél kötelező.

Csak a módszerek mások. R-r-remek!

2022. jan. 7. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez egy elég nagy különbség. JKR semmit nem szenvedett, ugyanolyan gazdag, ugyanúgy leszarhatja, mi van.

Ha a kormány "töröl el", az gáz. Ha twitteren pofázok, bárkinek joga van visszapofázni.

2022. jan. 7. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy Orbán egy fasiszta diktátor, aki kommunista ként kezdte, elcsalta a választásokat és nem liberális.

Én meg egy amerikabarát, (demokrata) európapárti, DK-s liberális vagyok

2022. jan. 9. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!