Nem kellene egy előrehozott elő-miniszterelnök választás?
Figyelt kérdés
Márki leszerepelt2022. jan. 6. 10:07
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
18 szavazat
1/4 anonim válasza:
Mivel szerepelt le, amikor még 1 napot nem töltött el kormányon? Szerintem feküdj még vissza kicsit, és azon gondolkozz hogyan fogja az ellenzék ellapátolni azt a sok szart, amit a fideSS hagy maga után.
Olyan dolgokért elégedetlenkedtek, amik csak szavak, de gyakorlatban semmit nem látni belőlük.
Sokszor jól mondják, a gyerek a legokosabb, ellenben néhány felnőttel.
2/4 anonim válasza:
1: Mivel szerepelt le??? Mivel nem? Te nem figyeled a híreket? XD
3/4 anonim válasza:
Figyelemmel követem a dolgokat, de amikor már sokadszorra látom hogy Márki így-úgy, azokra nem figyelek, ugyanúgy őt támogatom.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jó ez.
Márkinak egyre inkább nincs esélye...én szívesen végignézem,- hogy őt idézzem-, ahogy BELEPUSZTUL a vereségbe.
Aztán jön az ellenzéki Összeomlás 🤫🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!