A Fidesz miért telepíti be a migránsokat?
Melyiket miért. Egyik felét pénzért. Engem az zavar, hogy nem szoktak számolni az erdélyből idemigráltakkal. A fidesz uralma alatt sztem alsó hangon is van vagy fél millió erdélyi magyar az országban. Ergo csak azért vagyunk még kb. 10 millióan, mert a trianoni sajátosságból adódóan bármelyik szomszédos országból jöhetnek át "magyarok".
Én mondjuk nem tartom a mondást, hogy mindenki magyar aki magát annak gondolja. Ennyi erővel akkor elég lenne meggyőzni Bident, hogy az USA is szálljon be a választásokba MZP melett.
#12: Szerintem mindenki magyar, aki annak vallja magát és aki magyarul beszél, magyarul gondolkodik. Kár ebbe belemenni.
Itt most nem a magyarokról szólt a kérdés, hanem az EU-n kívüli bevándorlók tízezreiről.
Valójában rögtön az első hozzászólásban megkaptad a nem konteós választ.
A válaszadó igazának nemigen tudsz utána járni, mert a külföldi befektetőkkel kötött "stratégiai partneri megállapodások" 10+ évre titkosítva vannak, mint minden más, amiből a vaknak is kiviláglana a fidesz trógersága.
#19: Az első hozzászólást értékeltem, fel is pontoztam.
Félreértés ne essék, nem azt várom el, hogy mindenkinek egyezzen a véleménye az enyémmel, de az összeesküvés-elméletekkel nem tudok mit kezdeni és nem is vagyok rájuk kíváncsiak.
#18: Sajnálom, ha te így érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!