Hol találom meg azt, hogy hol lehet aláírni a Fudanról szóló népszavazást?
Aszongya' "munka nélkül maradt magyarok százezrei" 😂
És hol vannak ezek a százezrek, csókolom?
"és jövő hét hétfőig akarják összegyűjteni a maradék 125 ezret. Szerinted meglesz nekik?"
Nincs semmilyen jövő hétfői kőbe vésett határidő, 120 napig lehet aláírásokat gyűjteni minden népszavazásra. Csak biztosra akarnak menni a csicska NVB-vel, ami hivatalosan 3 hónapot ülhet az íveken, és ismerve őket, garantáltan fognak is.
Jövő hétfő 10-e, tehát ha április 10-én lennének a választások, akkor az ellenzék jogászai szerint nem, vagy kis eséllyel mondhatná azt a bizottság, hogy nem lehetne a többivel együtt ezt is feltenni.
De semmi sem veszik el akkor sem, ha nem hétfőre gyűlik össze ennyi, mehet tovább a gyűjtés. Főleg akkor, ha esetleg 17-én vagy 24-én lesznek a választások.
Na, a menjunktovabb nagyjából semmit nem ér. Én is alá akartam írni, a megadott időpontokban a megadott helyszínen senki sem volt. Még szerencsem hogy másnap belefutottam a kétfarkúak standjába.
Ennek a dolognak a szervezése csúnyán el lett baltázva. Az ember csak a fejét fogja. De még mindig jobbak Orbánnál.
A #4 válasz linkjén olvashatod.
Szegény szerencsétlen fideszes fanatikusok azon rugóznak, hogy valakik nem akarnak Fudant. Tökéletesen félreértik. Nem a Fudan, mint egyetem a probléma. Mint trójai faló viszont probléma. Abba bele lehet halni (nemzetként, nem szó szerint). Mint baleknak lenni, probléma. Építsek valakinek valamit a saját költségemen, de mivel nincs rá pénzem, kérjek tőle kölcsön. Zseniális! És ezt csak az ilyen magyarok nyalják be. Nincs a világon még egy olyan hülye nép, aki másnak ingyen ad földet, telket, épületet, és még a költség után busás kamatot is fizet neki. Mint Unió átverés a probléma. A saját területére azt visz, amit akar, hiszen az övé. Azt már kevésbé vizsgálák, ha a Dunaparton hajóba teszi és pár száz méterrel odébb kirakja. És akkor az a holmi már az Unió területén van, vihető vámmentesen bárhová. A gagyi magyarok, meg ahelyett, hogy beszednék a vámot, még gazsulálnak is. Ennyire hülye nép nincs még egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!