Hogy megnyerte az ellenzéki előválasztást.
Eddig nagyon jól teljesített a kampányával, a teljes fideszes kampánystáb állva szokott tapsolni az újabb és újabb sikeres produkcióinak, mert szuper jó eredményeket hoz - a fidesznek.
Nekem mar korabban is kiverte a biztositekot, csak akkoriban meg nem sokan foglalkoztak vele:
Az, hogy bár próbált válaszolni, mégsem tehette. Egy egyszerű kis sajtófőnök is dirigálhat neki:
5-ös.
Rengeteg olyan gyerek van, aki a pofonból ért, mert annyira elviszi az érzelmei, annyira feszegeti a határokat, annyira erős személyiség, annyira alacsony értelmi képességű.
Csak az ostoba szülő hagyja rá a gyerekére a hülyeségeit, aztán csodálkozik, hogy a fejére nő a saját gyereke. Aztán neveletlen, tiszteletlen lesz.
Természetesen van olyan gyerek, aki az erősebb hanghordozásból is ért,
7-es ezek szerint te is vered a gyerekeket ... en nem (5-os) :)
Verekedni ringben szoktam es hozzam hasonlo fizikumu es hasonloan felkeszult fickokkal ... nem gyerekekkel.
#8:
Szevasz Józsi vagyok, kocsmai bunyós. Akarsz verekedni?
8-as: valaki veri a gyerekék, valaki meg fenyíti. A kettő nem ugyanaz.
5.
És elfeledkeztetek-é az intésről, a mely néktek mint fiaknak szól: Fiam, ne vesd meg az Úrnak fenyítését, se meg ne lankadj, ha ő dorgál téged;
6.
Mert a kit szeret az Úr, megdorgálja, megostoroz pedig mindent, a kit fiává fogad.
7.
Ha a fenyítést elszenveditek, akkor veletek úgy bánik az Isten, mint fiaival; mert melyik fiú az, a kit meg nem fenyít az apa?
8.
Ha pedig fenyítés nélkül valók vagytok, melyben mindenek részesültek, korcsok vagytok és nem fiak.
9.
Aztán, a mi testi apáink fenyítettek minket és becsültük őket; avagy nem sokkal inkább engedelmeskedünk-é a lelkek Atyjának, és élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!