Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lesz a 2022-es év?

Milyen lesz a 2022-es év?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz?

2022. jan. 5. 09:56
A kérdező szavazást indított:
Marad minden mint eddig (COVID, korlátozások, Fidesz kormány stb.)
Egy kicsit jobb lesz, de a Fidesz marad
Még rosszabb lesz, a Fidesszel együtt
Egy kicsit jobb lesz, egy új kormánnyal
Még rosszabb lesz, egy új kormánnyal
A kormány és a többi nem érdekel, de nekem jobb lesz
A kormány és a többi nem érdekel, de nekem rosszabb lesz
31 szavazat
1 2
 1/11 Kései Sirató ***** válasza:
86%

A Fidesz marad, bár én ellenük szavazok. Ha mindenki ellenük szavaz, akkor is marad, mert elcsalják a választásokat. Az összesítés elektronikusan történik, így olyan eredményt hoznak ki, amilyent akarnak.

Annyi hitelt felvettek, hogy az államadósság mértéke katasztrofális. Meg annyi pénzt elloptak, hogy ez már mindenkinek fáj.

2022. jan. 5. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Nyilván való kormány váltás lesz europához való tartozás elfordulva kinátol,oroszoktol.Korupcio elleni felépés számos birosági per lesz.
2022. jan. 5. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a kérdést az ezoterika jóslás kategóriában kellett volna megejteni.
2022. jan. 5. 10:14
 4/11 A kérdező kommentje:
3-as, itt nem jóslásról van szó, hanem hogy te és úgy általában az itt szavazók és válaszolók milyennek gondolják az előttük álló évet. Amúgy több kategóriába is be lehetett volna tenni, de csak egy engedélyezett.
2022. jan. 5. 10:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a környezetemből indulok ki, a nagyrésze a háta közepére sem kívánja a kormányt. Viszont többen az ellenzéket sem szívlelik, de inkább rájuk szavaznak, mint a Fideszre.

Ha a gyakorit nézem, a fideszesek több kérdést írnak ki, de általában az ellenzékiek vannak többen a kommentszekcióban.

Ha a Facebookot nézem, ott leginkább a fideszesek hergelik egymást és gyűlölködnek ugyanazt mondva kb. Az ellenzéki aktivítás ott sokkal kissebb.

A magam részéről bízom egy kormányváltásban, de 18-ban is reménykedtem hiába.

2022. jan. 5. 12:31
 6/11 A kérdező kommentje:

5-ös, csak annyi érdekelne, hogy te melyik régióban élsz, és melyik generációról beszélsz, illetve kb. hány emberről beszélsz, amikor azt írod, hogy

ha a környezetemből indulok ki, a nagy része a háta közepére sem kívánja a kormányt.

Köszönöm a választ.

2022. jan. 5. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 29 éves vagyok, Dél-Nyugat Magyarországon élek. Irodai munkát végzek, ami emberekkel való kapcsolattartással jár. A cégnél kb. 500-530 emberrel állok kapcsolatban a munkám miatt, ezenkívül a család/baráti kör kb. 80 ember. Ebből a mintából vettem a tapasztalataimat.
2022. jan. 5. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Remélem, a Fidesz marad, ha nem, Mo-nak annyi!!!
2022. jan. 6. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem marad a Fidesz, jönnek a bevándorlók meg az egyéb szörnyűségek.
2022. jan. 6. 10:03
 10/11 A kérdező kommentje:

8-9, a kormányhoz kötődő emberkék által felvásárolt médián át túl sok politikai propagandát nézel/hallgatsz/olvasol. A magyar dezinformáció hasonlóan hatékony, mint amit Putyin működtet Oroszországban.

[link]

2022. jan. 6. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!