Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet a Gattyán-pártba...

Hol lehet a Gattyán-pártba képviselőjelöltnek jelentkezni és mennyi a fizu?

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
De akkor most a Márki nem a Gattyánnal fogott össze?
2022. jan. 4. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Nincs fizu.

A házad is el kell adni;)

2022. jan. 4. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Fizu az nincs. Ez társadalmi munka a köz érdekében.
2022. jan. 4. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

"A házad is el kell adni;)"

Ha jól odafigyeltél volna az interjúra ezt azoknak mondta akik pénzt akartak kunyerálni tőle a "bomba jó" ötletük megfinanszírozására.

Azt mondta hogy ha hiszel a saját ötletedben akkor add el a házad indítsd be a vállalkozást és a profitból majd szebbet nagyobbat vehethesz. Teljesen igaza van.

2022. jan. 4. 23:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Wow adnak fizut? Nagyon elvhű vagyok kérem, aki többet fizet annak megyek plakátot ragasztani, mert külsős szakértőnek 😂

Egyébként tényleg nem értem Gattyán Gyurit mi ez a nagy nekibuzdulás. Akármelyik oldal szekerét tolja többre ment volna ha korábban aktivizálja magát még az előválasztás során, ötödik hadoszlopként vs. kimarni egy jó bársonyszéket is effektívebb tudott volna lenni.

2022. jan. 5. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:

4!

Tudom.

És amit írtál azzal is egyetértek.

Humor / irónia próbált lenni.

Sajnálom, ha nem ment át.

(a hanglejtést próbáltam egy enojival pótolni).

2022. jan. 5. 07:49
 7/8 anonim válasza:
5-ös! En ertem. Meggyengíti az ellenzéket rendesen. A fidesz szavazok maradnak a valagokon, igy ismet boritekolhato a valasztas kimenetele.
2022. jan. 10. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki G. úrnak már nem maradt szabad pozíció, ezért visszautasította az ellenzék a közeledését. Túl sok cápa úszkál az összefogás körül. Nem akarnak tovább osztozkodni. H. Csaba. is aggódik, hogy nem kapja meg a beígért hivatalt, ha nem dékásodik.
2022. jan. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!