Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsonyt újfent hazugságon...

Karácsonyt újfent hazugságon kapták. Hogy hisztek még neki?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 4. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Karácsonyra ráerőszakolták az indulást. Így volt ez 18-ban is, 19-ben is, 21-ben is.
2022. jan. 4. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Én eddig sem hittem neki, egy balfácán. Én is jártam autóval a nagykörúton, alig ment el ott biciklis. Amúgy nem azt mondom, hogy ne legyen bicikliút, de nem pont a nagykörútból kéne elvenni egy sávot.
2022. jan. 4. 12:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik neki a helyzet, vagy nem alkalmas rá, miért nem mond le?
2022. jan. 4. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Meg kéne lepődni, hogy télen nem bicikliznek annyian? Mi lesz a következő nagy felfedezés, hogy kevesen strandolnak ilyenkor? Én azt mondom, szüntessük meg a járdákat is, mert alig sétálnak az emberek a minuszokban, ellenben milyen jó lenne 2x4 sáv a körúton.
2022. jan. 4. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Én se mondanék le egy főpolgármesteri címről ha már egyszer megválasztottak :D Egyébként a bicikliút nem azért épült mert százával tekernek arra a bringások, hanem hogy népszerűsítsék a biciklizést. A legtöbb helyen először épül ki az infrastruktúra és utána kezdenek el biciklivel járni az emberek. Olyan ez mint az elektromos autók, nekik is kellenek parkolók, töltők először, és csak akkor fognak elektromos autóval járkálni az emberek ha látják hogy ez megéri nekik és tudják hol tölteni a kocsit. Azért ez nem egy olyan bonyolult dolog. A modern európai városok pedig a tömegközlekedésre és a zöld megoldásokra törekednek, mert kicsi a hely. Nem lehet 10 sávos autóutakat építeni mint az USA-ban ahol wc-re is SUV-val járnak az emberek. Európában a gyalogláshoz, biciklizéshez, rollerezéshez kell kiépíteni a megfelelő hálózatot, és a tömegközlekedést kell fejleszteni, mert ennek van jövője, és hosszú távon ez is éri meg jobban környezetvédelmi és anyagi szempontból is.
2022. jan. 4. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

Karácsony egy tesze tosza bocibárgyú szociológus.

Maradt volna azon a pályán, mindenki jobban járt volna!

2022. jan. 4. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Gergely már polgármester, megszavazták.
2022. jan. 4. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Ezeknek mondhatod, a városházás történetet is elbagatelizálták. Azóta meg már bíróság eljárás indult, és az sem véletlen hogy totál az ellenkezőjét állítja mint a saját helyettese Florinus G. Igazság szerint semmi nem változott pozitiv irányba, a narancsosokat felváltották a vörös korrupt kiskirályok.
2022. jan. 4. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Az egész fideszt több mint 20 év alatt hányszor kapták már rajta és mégis hisznek még nekik. Buta kérdés és naív.
2022. jan. 4. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Majd annak lesz hírértéke, ha Karácsonyt egyszer igazmondáson kapják. Azt is csak gondatlanságból követné el.
2022. jan. 4. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!