Hogy lehet valaki államtitkár ilyen „nudli” végzettséggel? Nem tartjátok szégyenletesnek?
Kérdező, mi lett volna ha el is olvasod amit belinkelsz?
Egy olyan emberről van szó, aki lassan 30 éve politikus, volt 4 évig önkormányzati képviselő és 4 évig polgármester. Része az országos politikának és UTÁNA 7 évet dolgozott már államtitkárként.
Mi az ami szerinted jobban fel tudna készíteni valakit egy államtitkári feladatra, mint hogy 20 évig részt vesz a helyi majd országos politikában vezetői szinten?
Nekem, ahogy ezeket a macskajancsikat beültetik ezekbe a székekbe, az jut eszembe, hogy basszus, én lehettem volna akár pilóta is, vagy mozdonyvezető, ha nagyobb a szám 20-25 évvel ezelőtt!
Dehát akkor még nem voltak ilyen jutúbos csatornák, hogy beleszagoljon az ember, akkoriban még szinte oda kellett születni bizonyos foglalkozások közelébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!