Ezt vajon, milyen süket dumával fogják megmagyarázni a fideszesek?
2022. jan. 4. 10:37
11/23 anonim válasza:
Nézz utána a számítás módszertannak 10-es.
12/23 anonim válasza:
7/ Szerintem a felsorolt országokban nem volt rablókommunizmus, igen a fajtád elődjei.. kösz nem kérünk belöletek újra, szia!
14/23 anonim válasza:
11: hitelkereteket sehol nem számítanak bele adósságba, csak felvett hiteleket.
15/23 anonim válasza:
#12 miért vetíted másokra a saját dolgaidat? Rabló kommunizmusból nagyonis kértek, hisz imádjátok a kommunizáló (majd kiccsaládiasító) KISZ titkárotokat.
16/23 anonim válasza:
15/ Szerintem a te ballib haverjaid akarnak egy brüsszeli központosítású uniót. Vörösből kékre vetköztek te meg tapsikolsz is hozztájuk.
17/23 anonim válasza:
Nem értem kérdező
Miért kellene bárkinek bármit is megmagyarázni egy általad betett kamu plakáton?
Magyarázd meg te miért kell mindig hazudnotok!
Amúgy segítek kicsit. Nincsen adat a 2021-es államadósságról még ilyenkor. Majd 1-2 hónap múlva lesz, akkor a valós adatokról majd írhatsz ki kérdést.
18/23 anonim válasza:
#15 vörösből narancsra vetkőztek te meg tapsikolsz hozzájuk, és a komcsiságokhoz:
-mnyp államosítása (magántőke államosítása)
-állami árszabások ("rezsicsökkentés", üzemanyagár, stb)
-állami nyomásgyakorlás ha egy haver kinézett egy céget (digi)
-padlássöprés az "ellenséges" multiknál
-a "megbonthatatlan szovjet magyar testvériség" újraélesztése
19/23 anonim válasza:
Gyenge... szóval ahogy szoktam mondani, nincs itt semmi látnivaló, kérem lehet továbbhaladni.
20/23 anonim válasza:
Ez teljesen lényegtelen, csak egy szám. A lényeg ez az összeg mire lett fordítva. Szét lett osztva, betonba lett öntve, vagy olyanba, ami folyamatosan pénzt hoz, amiből visszalehet fizetni és még marad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!