Országos méretűvé akarják kiterjeszteni a Pride-ot. Lesz ez évben több vidéki városban is egy teljes hónapon keresztül. Szükség van erre?
Én örülnék neki, ha Debrecenben is lenne pride felvonulással egybe kötött pride hét, bár én már DebrecenPride addigi közösségi vezetőjeként, míg a társaim nem sajátították ki az oldalt: rendeztem egy ízben LMBT történeti hónapos program sorozatot 2018 februárjában, és júniustól-augusztusig meg hetente csináltam valamilyen pride hónapos rendezvényeket.
Ezt a felvonulásos dolgot tulajdonképpen az első 2012-2015 között működő debreceni LMBT bejegyzett civil szervezet vezetőinek is javasoltam, hiszen Lengyelországban már Varsóban pl 2001-ben kezdték el, aztán őt követte Poznan és Krakkó 2004-ben, Katowicében 2008-ban volt az első, Wroclawban 2009-ben, Lodzban 2011-ben Gdanskban 2015-ben.
Itt van erről egy térkép: [link]
#6 nem zavar, mert a komcsik (fidióták) betiltanák, csak hát van az EU meg a nemzetközi visszhang, így nem tudják.
Én nem vonaglok, a fidióták viszont vonaglottak a nemzethy prideon a turul mellett, meg a birkameneten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!