A baloldal és MZP miniszterelnök-jelöltjük miért nem kampányol a covid oltás mellet?
#4-nek:
De a fidesz okosabb igaz?
A képviselőknek nem lehet kötelezővé tenni az oltást, és erről a kormány döntött kétharmaddal. Ez mindennél világosabban beszél.
Kampányol, csak neki erre amúgy nincs pénze. Ha megnézel egy interjút mondjuk az ATV-n egészségügy témában, akkor rendszerint elmondják.
Azért mert a fidesz az arcodba tolja még nem jelenti, hogy az ellenzék ellene van.
Egyébként ha az a kijelentés igaz, és te úgy beszélsz, mintha igaz lenne, akkor abból az következik, hogy az is igaz, hogy az ellenzékre a tanultabb réteg szavaz.
Személyszerint ezt az érvet sosem értettem. A legtöbb képviselő be van oltva - talán az összes (?) -, szóval ezt felhozni elég nagy vicc.
#7-nek:
Akkor mi volt a problémájuk azzal, hogy a munkahelyük következtében ők is oltassanak kötelező jelleggel?
Csak annyi, hogy eszük ágában sincs oltatni!
Te honnan szedted azt, hogy be vannak oltva? Mert én Orbánnak és a kormánynak azt sem hiszem el, amit kérdez! Akármiről legyen is szó, azt fogják mondani bármilyen kérdésre, ami az érdekükben áll. A legkevésbé sem érdekli őket ha hazudnak.
Felteszem az, ami a magyarok egy jelentős részének a baja. Nincs baja az oltással, de ha a munkáltató miatt kell ugrálni, akkor hirtelen már nem akar semmit.
Persze azt sem lehet kizárni, hogy így azt kívánják üzenni a szavazóiknak, hogy itt kötelező oltás nem lesz, ami a fideszeseknek nem rossz, mivel az a réteg a "szkeptikusabb", vagyis lehet simán kampány fogás.
"Mert én Orbánnak és a kormánynak azt sem hiszem el, amit kérdez!"
Akkor ne próbálj meg érvelni, mert az egy érvelési hiba, amit csinálsz.
Jelenleg csak a saját bevallás alapján tudunk tájékozódni a kérdésben. És saját bevallásuk alapján a parlament nagy része beoltatta magát.
En nem tudom. Tudja valaki?
Vagy mindenki csak talalgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!