Márki-Zay Péter előválasztási győzelme óta népszerűbb lett vagy nem?
Teljesen egyértelműen vesztett a népszerűségéből.
Nem csak ő, hanem az ellenzéki összefogás is amit elvileg képviselne.
Szerintem az várható volt, hogy az elutasítottsága akkor a legnagyobb amikor már ismerik és ráállt a kormánypárti sajtó.
Ugyanakkor az, hogy ellenzéki szavazók között hogy áll én nem tudnám megmondani, mert a többségnek csak annyi a lényeg, hogy Orbán bukjon aztán magasról tesznek arra, hogy MZP mit képvisel vagy épp mit nem.
Meg még az ilyen lelkes MZP rajongók is kb. olyan szinten tesznek a politikára, hogy a többségük szerintem nagyon nem követte a megszólalásait annyira, hogy attól menjen el a kedve tőle.
Szerintem már a 2030-at készítik elő. Akkor Orbán visszavonul és nem építette fel az utódját. Addigra elfelejtik Gyurcsányék dolgait jó szerencsével a népek és Klárikát jól fel lehet építeni.
Most elmondhatják, hogy kipróbálták jobboldali, középúttal MZP-vel is de nem jött össze. A járható út Klárika lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!