Létezik olyan, hogy liberalista diktatúra?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen?2022. jan. 2. 17:33
1/21 anonim válasza:
A liberális az egy tág fogalom mindenkinek más fér bele.
2/21 anonim válasza:
Van ahol egy kínai egyetem például nem fér bele egy liberális rendszerbe.
4/21 anonim válasza:
Pl. a tömeggyilkos latin amerikai diktatúrák, amiket az USA támogatott.
Gazdaságilag neoliberálisok voltak, amúgy meg fasiszták.
5/21 anonim válasza:
"Van ahol egy kínai egyetem például nem fér bele egy liberális rendszerbe."
Valószínűleg az Orbánisztáni rezsim is nemzetbiztonsági kokcázatnak értékelné, ha nem csak a szétlopható csilliárdokat látná benne...
6/21 anonim válasza:
"Gazdaságilag neoliberálisok voltak, amúgy meg fasiszták."
..és a neoliberális gazdaságpolitikának mi a rosseb köze van a liberális kulturpolitkához? Orbán is neoliberális gazdaságpolitikát folytat.
9/21 anonim válasza:
5# Pontosan. Mi más megfontolásból támogatnák, miközben nekünk semmi köze nem volna hozzá, de a mi penzünkből épülne. Hasonló a Budapest-Belgrád vasút is. Orbán csak a zsetont számolja, hogy Mészáros és apja által mennyit tudnak majd ellopni, de meg is értem, a hatvanpusztai királyi birtok nem épül meg a semmiből...
10/21 anonim válasza:
Olyan mint a kommunizmus, elviekben mindenki egyenlő a valóságban meg még sem. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!