Márki-Zay Péter az idős embereket jelölte ki új ellenségének? Ti szeretitek a halálkampányt?
Ezek a cikkek szerepelnek még az origón:
- Halálkampánnyal próbálkozik Márki-Zay Péter
- Visszatérő elem az idősek halála Márki-Zay választási kalkulációiban
- Mandiner: Örül Márki-Zay annak, ha a fideszes időseket tizedeli a vírus
- Parasztságnak nevezi a Kutyapárt elnöke Márki-Zay nyugdíjasokra tett megjegyzését
Ez igaz, vagy kacsa?
Azért ez durvább, mint az öszödi beszéd. Hol vannak a futball huligánok? Nem volt nagypapájuk, nagymamájuk?
Vagy nincs ingyen kaja?
Márki bizony attól remél sokat, hogy a " Covid által megtizedelt idősek a Fideszt támogatták"... szólt a nyilatkozat.
Ergo most abban bízik ez a köcsög, magyarul gondolkodni sem képes öntelt egoista, hogy jó nagyot csökken a potenciális Fidesz szavazók száma, ha minél többen meghalnak az idősek közül.
Botrányos egy gondolkodás!!!
Az én nagybácsikám, kevesebb mint 100.000 Forintot kapot: 77.410 Forintot kapott pár évvel ezelőtt, halála előtt, és nem azért mert lógos volt, dolgozott Pesten is portásként, majd a szülőfalujában mozigépészként, amolyan betanított munka volt, de értelmileg enyhén sérült volt és lábszárfekélyes volt a lába, emiatt volt kevés a nyugdíja és mindig is ránk szorult, mert nagyapám szállította a filmeket neki, plusz nyugdíjazása után is, hol nagyanyám, hol anyám kötötte a lábát, és tudod sokáig velünk élt, még nagyszüleim, apám halála után is.
Anyám végül beadta idősek otthonába, mert nem bírta emelgetni, de látogatta rendszeresen, sőt kipótolta a nyugdíját, bátyáimmal együtt neki.... én is segítettem valamennyit, mert anélkül nem vették volna fel a kisvárosunk melletti községi idősek otthonába, de legyél előítéletes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!