Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter az idős...

Márki-Zay Péter az idős embereket jelölte ki új ellenségének? Ti szeretitek a halálkampányt?

Figyelt kérdés

Ezek a cikkek szerepelnek még az origón:

- Halálkampánnyal próbálkozik Márki-Zay Péter

- Visszatérő elem az idősek halála Márki-Zay választási kalkulációiban

- Mandiner: Örül Márki-Zay annak, ha a fideszes időseket tizedeli a vírus

- Parasztságnak nevezi a Kutyapárt elnöke Márki-Zay nyugdíjasokra tett megjegyzését

Ez igaz, vagy kacsa?

#nyugdíj #halálkampány
2022. jan. 2. 13:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, mennyi is a minimál nyugdíj ma Magyarországon? Elárulom 28.500 Ft, és ezen a kormány nem hajlandó emelni, ebből a pénzből, ha mondjuk ennyit keres egy fővárosi nénike, vagy vidéki Gizike, eltud menni egy tisztességes idősek otthonába, ahol ellátják őt, hogy ha beteg lesz? Elárulom nem. Akkor mi a francért nem emeli meg ezt olyan mértékre, hogy az elegendő legyen mindenre....
2022. jan. 2. 14:18
 22/27 A kérdező kommentje:

Azért ez durvább, mint az öszödi beszéd. Hol vannak a futball huligánok? Nem volt nagypapájuk, nagymamájuk?

Vagy nincs ingyen kaja?

2022. jan. 2. 14:25
 23/27 mindentudó99 ***** válasza:
26%
MZP-t kényszergyógykezelésnek kellene alávetni és leszedálni. Mert ha így hagyják beszélni nem hogy kormányváltás nem lesz de a bejutási küszöb is necces lesz
2022. jan. 2. 15:06
 24/27 anonim ***** válasza:
34%
MZP mindent elkövet, hogy a fidesz kezére játssza a hatalmat. Nem tudom mennyit fizetnek neki ezért de biztos jól jár.
2022. jan. 2. 15:16
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
21: nagyon nagyon nagy lógósnak kellett lennie annak, aki minimálnyugdíjat kap. Az én családomban mindenki 100.000 Ft felett kap. Az ilyen adócsalónak aktív életében félre kell tennie, és ennyi.
2022. jan. 2. 15:23
 26/27 anonim ***** válasza:
28%

Márki bizony attól remél sokat, hogy a " Covid által megtizedelt idősek a Fideszt támogatták"... szólt a nyilatkozat.

Ergo most abban bízik ez a köcsög, magyarul gondolkodni sem képes öntelt egoista, hogy jó nagyot csökken a potenciális Fidesz szavazók száma, ha minél többen meghalnak az idősek közül.

Botrányos egy gondolkodás!!!

2022. jan. 2. 15:39
 27/27 anonim ***** válasza:
72%

Az én nagybácsikám, kevesebb mint 100.000 Forintot kapot: 77.410 Forintot kapott pár évvel ezelőtt, halála előtt, és nem azért mert lógos volt, dolgozott Pesten is portásként, majd a szülőfalujában mozigépészként, amolyan betanított munka volt, de értelmileg enyhén sérült volt és lábszárfekélyes volt a lába, emiatt volt kevés a nyugdíja és mindig is ránk szorult, mert nagyapám szállította a filmeket neki, plusz nyugdíjazása után is, hol nagyanyám, hol anyám kötötte a lábát, és tudod sokáig velünk élt, még nagyszüleim, apám halála után is.

Anyám végül beadta idősek otthonába, mert nem bírta emelgetni, de látogatta rendszeresen, sőt kipótolta a nyugdíját, bátyáimmal együtt neki.... én is segítettem valamennyit, mert anélkül nem vették volna fel a kisvárosunk melletti községi idősek otthonába, de legyél előítéletes....

2022. jan. 2. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!