Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellett 12000 mrd...

Miért kellett 12000 mrd forintot hadi kiadásra költeni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amikor hazavágták a teljes honvédséget és leszervezték az agyag alá, akkor nem jajveszékeltél - kérdező, - pénz kell ahhoz, hogy megpróbáljanak a rombolók által hátrahagyott semmi helyére kiállítani egy sokoldalúan felhasználható, korszerű véderőt. Ép elméjű ember nem gondolhatja komolyan, hogy az évtizedeken keresztül rombolt valamit korszerűvé lehet tenni két tábori sátor árából! Sokba fáj, hogy nem kellett a haditechnika, - nem korszerűsítettek és újjal sem váltották ki az aktuális időkben éppen rendelkezésre álló romhalmazt. Nem kellett a kiképzés sem, - mert olyan szinten tönkre tették a honvédséget, hogy lényegében nem is volt mire kiképezne a létszámban, haditechnikában és morálban egyre inkább apadó testületet. Nem kellet bérfejlesztés sem, mert a katona mindent ingyen kap - sok tudatlan ember szerint. Senkit nem zavart - a katonákon kívül, - hogy közel 20 éven keresztül szinte teljesen egy helyben topogtak (az illetményüket illetően). Neked nem fáj, tudom, - és egyáltalán: "senki nem mondta, hogy legyen katona!"

És tudom, hogy az sem zavar téged, hogy jóformán már csak a Honvéd Vezérkar maradt, - olyan szinten vándoroltak el az emberek a testülettől vagy olyan szinten szervezték ki őket az utcára, - ebből kellett elkezdeni az újra szervezést és építést! Hosszú éveken át tapsikoltak a semminek a "pizsomás" urak és amikor végre értelmet nyerne a létük, akkor meg előkerülnek az olyan emberek, akik ilyeneket kérdeznek! Szinte a nulláról indult a Magyar Honvédség - néhány éve! Nem kell, hogy tudomást vegyél erről, de akkor a feszültséget sem kellene csinálnod!

2022. jan. 2. 09:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Látom pénzt pocsékolni te is tudsz
2022. jan. 2. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Neked pocsékolás, hogy értelmet nyer egy szervezet fenntartása, de vannak, akik másként látják ugyanezt! Az értelmetlen pazarlást én sem szeretem, de a működtetés kötelezettségeket, költségeket generál. Nekem sem tetszik, ha 10-szeres áron fog egy számlákat nyomtató berendezés, de azt sem szeretem, amikor be kell mennie egy katonának egy gépjármű tároló helységbe és az ott parkoló járművek 95 %-a mozgásképtelen vagy kavicsokkal kell megdobálnia egy harmadik generációs vadászgépet, amely ártani akar Magyarországnak. Csak annyit kérek, hogy józanul gondold át!
2022. jan. 2. 09:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Hol élsz ember?

kavicsokkal kell megdobálnia egy harmadik generációs vadászgépet, amely ártani akar Magyarországnak

Ki támadna meg minket ki?

Akkor a tanárok és az orvosok feladata szerinted semmi?Nem azokat fellene fejleszteni amiböl hasznunk is lenne?

2022. jan. 2. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:
MINDEN ember fontos egy társadalomban! Ha el tudnál jutni addig a szintig, hogy fel tudd dolgozni ezt a tudatot, akkor talán volna még miről vitatkozni, de erre a jelek szerint semmi esély, úgy hogy további jó mulatást!
2022. jan. 2. 09:59
 16/17 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..

csak te élsz álom világba

A rengeteg lopott pénzt jól kezelték volna nem lenne gond de olyanok mint te soprtot üznnek itt a lopasbol.

2022. jan. 2. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha úgy lopnál, mit én, akkor gyakorlatilag NULLA lenne a bűnözési ráta Magyarországon. Ennyit tudsz! -Vádaskodni, ismeretlenül! Na, mulass jól! Pá!
2022. jan. 2. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!