Egyes baloldaliak és ellenzékiek miért adják el úgy magukat, hogy ők érzik a nagyobb felelőséget Magyarország iránt és sokkal jobban átérzik az ország sorsát mint a külhoni magyarok?
"Ők azok akik 28e Ft minimálnyugdíjat és 56e közmunkásbért kapnak.Ők azok akik nézik a felesleges pénzszórást,a fideszesek meggazdagodását,a stadionépítéseket."
A Hornisták, Kunczeisták, Gyurcsányék és Gyurcsányisták és Bajnaisták megazzdagodását is látták? Vagy az nem látták? Vagy ők mind becsületesen gazdagodtak?
Itt mindenki meggazdagodott. De ki gazdagodott becsületesebben a két oldal közül szerinted?
A te oldalad?
"Akkor majd gagyoghatsz... magyarul a szart sem fogja érdekelni, megtanulsz szlovákul vagy kussolsz, megszoksz vagy megszöksz.
Ehhez mit szolnál Anyaországi barátocskám?"
"Akkor is így beszélnél a lakcímekról meg külhonikaról?"
Nem is tudtam hogy barátok vagyunk, honnan ismerjük egymást? Egyébként nyilván akkor is így beszélnék a lakcímről, nem tudom mit változtatna az általad említett forgatókönyv azon a tényen, hogy aki más országban él, annak nincs közvetlen ráhatása sem oda ahova szavazni akar és a következményeit sem ő fogja viselni. Természetesen ha kiköltöznék Szlovákiába, ott akarnék boldogulni, letelepednék, dolgoznék, akkor megtanulnám a nyelvet és nem szavaznék Magyarországra miután kiköltöztem. Egyébként most is el lehet költözni, nincsen már vasfüggöny, hogy nem lehetne átmenni egyik országból a másikba. A fidesz remek lehetőségeket nyújt, adókedvezmények tömege, milliós támogatások, kedvező hitelek várják a magyar családokat, akik vissza szeretnének költözni Magyarországra. Nem kötelező Szlovákiában maradnia annak sem, aki az elcsatolt területeken született, biztos nagyon sok Szlovák is kivándorol Szlovákiából a jobb élet reményében, nem fognak erőszakkal az országban tartani senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!