19 éves vagyok, most fogok először voksolni. A családom kő Fideszes, én az ellenzék felé húzok, de még bizonytalan vagyok. Tudtok mondani megdönthetetlen, biztos bizonyítékot a korrupcióról? Mert akkor végleg elpártolok a Fidesztől.
Figyelt kérdés
Konkrét bizonyítékra gondolok, az nekem nem elég, ha valaki annyit ír, hogy "Mészáros". Én azt látom, hogy ennyire nem tragikus azért a helyzet. Pl a magánynugdíjpénztár vagyonát, nem ellopták, hanem beolvasztották a költségvetésbe, más állami kiadásra használták fel. Attól tartok, hogy az ellenzéki kormányzás rosszabb lenne, mint a mostani helyzet.2021. dec. 31. 12:35
11/24 anonim válasza:
Úgy látom, a szüleid éles eszét örökölted. Szavazz a fideszre, pont a magadfajtáknak lett kitalálva.
12/24 anonim válasza:
Mészáros Lőrinc biztosan nem korrupt, csak okosabb, mint Mark Zuckerberg, azért gazdagabb nála.
13/24 anonim válasza:
Honnan veszed az egymilliós számot? Ez azt jelentené, hogy még a Fidesz szavazók fele se tagadja, hogy a Fidesz nem korrupt? :D
14/24 anonim válasza:
Ne etessétek már. Fidesztálib troll...
15/24 anonim válasza:
Persze, hogy troll. Azt hiszi, neki is működni fog az, ha olyan hülyének nézi az embereket, mint őt a Fidesz.
16/24 anonim válasza:
Ne itt akarj megdönthetetlen bizonyítékokat találni. Nézz utána szép lassan, de következetesen a vonatkozó, a szakirodalomban is közölt tényeknek. Ferenczi Krisztina is alapos munkát végzett. Nézd meg, hogy miből lett Orbán apuka hatalmas vállalkozása, milyen állami ingatlan eladásából, miből lett Ráchel és férje hatalmas vagyona, honnan a fenéből sikerült a Balaton parti szállodák jelentős részét megszerezni az egyszerű gázszerelőnek, mije van a testvéreknek, sógoroknak, a rokonságnak ? Ehhez hasonló történet hetven évre visszamenően nem volt politikusi berkekben. Rákosinak, Kádáréknak semmi magánvagyona nem volt. Ami meg a magánnyugdíj pénztári befizetéseket illeti, a magánpénzek ellenszolgáltatás nélküli bezsebelése milyen dolog ? Ez az ellenszolgáltatás nélküli államosítás, ami már volt a Rákosi rendszer alatt és annak sem lett jó vége.
17/24 anonim válasza:
Korrupció minden országban és minden kormányzat alatt van. Ez nem lehet érdemi szempont egy szavazásnál.
18/24 anonim válasza:
Orbika saját maga mondta, hogy 30 éve magánrepülővel utazgat focimeccsekre... oh wait, 30 éve még kis senki volt. Szóval már legalább azóta egy korrupt lefizethető kis g...éniusz.
19/24 anonim válasza:
#17 végül is tökmindegy, hogy valaki elsikkaszt-e egymillió eurót, amiért cserébe eltávolítják a pozíciójából és lecsukják, vagy elsikkaszt több milliárdot és cserébe még eljárást sem indítanak ellene. Gondolom az se zavar, ha nem látsz ki a szélvédődön a kosztól, hiszen a többin is van egy felkenődött bogár.
20/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!