Mit szóltok hozzá, hogy Márki-Zay ismét leostobázta a Fideszeseket? Hogy lesz ebből így nyerés?
Figyelt kérdés
Bolgár Gyuri bácsi próbálja menteni, erre ő még meg is erősíti: "nem, sokan tényleg ostobák".
Jó lesz ez így? :(
2021. dec. 30. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Nincs igaza, és így nem fognak nyerni
Igaza van, de ezt nem kellene kimondania, mert így nem fognak nyerni
Igaza van, és épp így fognak nyerni
34 szavazat
1/16 anonim válasza:
A fideszes kérdező így aggódik MZP szavazóiért?
:-)))))
2/16 anonim válasza:
Nem , mert van több mint kétmillió fidesz szavazó akiket megkéne szólítani. Ez ugyan az az idióta felfogás mint amit a DK-tól megszokhattunk. Így nem lehet választókat átcsábítani, felmerül a kérdés hogy talán nem is akarnak nyerni
3/16 A kérdező kommentje:
1 az esetleg lehet, hogy se ellenzéki se fideszes nem vagyok? :( Vagy a mai politikai közéletben ez kizárt, agymosott barátom?
2021. dec. 30. 23:16
5/16 anonim válasza:
Ez az MZP mindig rácáfol, hogy mekkora keresztény jobboldali. Közben csak egy demokrata tuskó. Meg milyen politikus az, aki már azt sem mondja el, hogy igazából mi az értékrendje?
6/16 anonim válasza:
MZP világképében aki nem ért vele egyet nem fogadja el az ő elgondolásait az ostoba.
Én nem értek egyet vele, tehát mint ostoba választópolgár azt gondolom hogy MZP még orbánnál is nagyobb diktátor lenne ha hatalomhoz jutna. Ezt kell megakadályozni 22-ben.
7/16 anonim válasza:
Olyan jelentéktelen dolgokkal foglalkoztok már most, amikre így év végén figyelni sem kéne, de a magyarnak ez mindig is ment, az áskálódáshoz nagyon értenek.
Várjátok már meg az áprilisi szavazást.
Én már magamban eldöntöttem hogy fiatalként Mzp-n kívül nincs más akire szavazhatnék.
8/16 anonim válasza:
Én meg eldöntöttem hogy bárkire szavazok csak MZP ne nyerjen.
10/16 anonim válasza:
9: Pár hóbortos idióta végképp nem megoldás semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!