Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Márki-Zay ismét leostobázta a Fideszeseket? Hogy lesz ebből így nyerés?

Figyelt kérdés

[link]

Bolgár Gyuri bácsi próbálja menteni, erre ő még meg is erősíti: "nem, sokan tényleg ostobák".

Jó lesz ez így? :(

2021. dec. 30. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Nincs igaza, és így nem fognak nyerni
Igaza van, de ezt nem kellene kimondania, mert így nem fognak nyerni
Igaza van, és épp így fognak nyerni
34 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

A fideszes kérdező így aggódik MZP szavazóiért?

:-)))))

2021. dec. 30. 23:14
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem , mert van több mint kétmillió fidesz szavazó akiket megkéne szólítani. Ez ugyan az az idióta felfogás mint amit a DK-tól megszokhattunk. Így nem lehet választókat átcsábítani, felmerül a kérdés hogy talán nem is akarnak nyerni
2021. dec. 30. 23:15
 3/16 A kérdező kommentje:
1 az esetleg lehet, hogy se ellenzéki se fideszes nem vagyok? :( Vagy a mai politikai közéletben ez kizárt, agymosott barátom?
2021. dec. 30. 23:16
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Ez az MZP egy barom...
2021. dec. 30. 23:16
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez az MZP mindig rácáfol, hogy mekkora keresztény jobboldali. Közben csak egy demokrata tuskó. Meg milyen politikus az, aki már azt sem mondja el, hogy igazából mi az értékrendje?
2021. dec. 30. 23:25
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

MZP világképében aki nem ért vele egyet nem fogadja el az ő elgondolásait az ostoba.

Én nem értek egyet vele, tehát mint ostoba választópolgár azt gondolom hogy MZP még orbánnál is nagyobb diktátor lenne ha hatalomhoz jutna. Ezt kell megakadályozni 22-ben.

2021. dec. 30. 23:32
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

Olyan jelentéktelen dolgokkal foglalkoztok már most, amikre így év végén figyelni sem kéne, de a magyarnak ez mindig is ment, az áskálódáshoz nagyon értenek.

Várjátok már meg az áprilisi szavazást.

Én már magamban eldöntöttem hogy fiatalként Mzp-n kívül nincs más akire szavazhatnék.

2021. dec. 30. 23:36
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
Én meg eldöntöttem hogy bárkire szavazok csak MZP ne nyerjen.
2021. dec. 30. 23:42
 9/16 árokpart ***** válasza:
34%
Ez a megoldás: [link]
2021. dec. 30. 23:49
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
9: Pár hóbortos idióta végképp nem megoldás semmire.
2021. dec. 30. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!