Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kínai oltást lehet még kérni...

Kínai oltást lehet még kérni vagy az teljesen elfogyott?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly ,a többiből tudom,hogy sok van és lehet választani

2021. dec. 30. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Olvastam konteos oldalakat. Azt írták az az egyetlen hagyományos oltás, ami nem génterápia. AZ kell nekem is
2021. dec. 30. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Aki kínaival olcsa magát nem fog az oltásba elmenni
2021. dec. 30. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Valóban a kínai a hagyományos oltás, viszont a hatékonysága nem olyan jó, mint a vektorvakcináknak és az mrns vakcináknak.

Úgy tudom, még lehet olyannal oltatni, van még készleten.

Az orosz viszont elfogyott és nem is rendelnek újat.

2021. dec. 30. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Itt már rég nem a hatékonyságról van szó. Izrael szinte teljesen leoltotta magát és hullanak sajnos, pedig Fájszert kaptak. Nem kell az oltás már van ahtékony gyógyszer a covidra. Leírom az ivermectin meggyógyítja a covid minden mutánsát
2021. dec. 30. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Van még raktáron a kínai oltóanyagból, bár egy telefont megérhet az oltópontra, hogy pont ott is van-e.
2021. dec. 30. 23:04
 6/7 Fsms ***** válasza:
77%

November végén voltam oktatni, akkor nem volt a Margit kórházban Óbuda.

Az jogos, hogy kb. Annyi mint múmiában a pacemaker. Oltás után nulla mellékhatás, ami jó, sokat nem véd főleg ha idősebb vagy, de adnak védettséget, szóval gondold végig.

Nekem két kínai után adtak egy pfizert. Állítólag ezzel együtt ez a kombó az egyik leghatásosabb.

Ahogy nézem lassan ez hit kérdése lesz. 😂

2021. dec. 31. 04:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Már oltva vagyok kettővel, nekem magas lett tőle az ellenanyagszintem (igaz 60 alatt vagyok) és ahogy mondod mellékhatás sem volt .
2021. dec. 31. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!