Mikor fogják már MZP-t leváltani? Lejáratja az összefogást
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 18:27
11/17 anonim válasza:
18:48: nem. De nem is tényező. :)
12/17 anonim válasza:
Ja.Majdnem egy évig volt pénzügyminiszter 89-90 között,szerinted ismeri még valaki.
13/17 anonim válasza:
Majd amikor Gyuri bácsi szól, hogy váltani kell.
14/17 anonim válasza:
#11. Nézd, ez nézőpont kérdése. Egyfelől lehozta az ATV, az index, sokan olvasták. Másrészt viszont szerintem például a komplett ellenzéki összeborulás nem tényező. :)
15/17 anonim válasza:
19:12: remélem, komolyan meg fogsz lepődni. :D
16/17 anonim válasza:
És miért.
Na ne,megint esett a népszerűség.
17/17 anonim válasza:
#15. Nézd, én fel vagyok készülve az ellenzék győzelmére is, ettől még egy nevet sem tudok komolyan venni abból a felhozatalból. Amúgy a meglepetés inkább rendre azok jussa, akik minden héten Orbán bukását vizionálják, aztán a választás éjszakáján akkorát pukkan a 444 által fújt véleménybuborék, hogy a fal adja a másikat. Maradjunk annyiban, hogy most sem látom finoman szólva sem a nagy kormányváltó hangulatot, és 100 nap van a választásokig. Ettől még vehet váratlan fordulatot a dolog, nem kizárt semmi, de túlzott reményekkel az ellenzék helyében most sem élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!