Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Ellenzéki Összefogás a...

Az Ellenzéki Összefogás a 2022-es választási vereséget követően felbomlik, vagy együtt indulnak el a 2026-os választáson?

Figyelt kérdés
Továbbá a vereség után Jakab Péter ugyanolyanok agresszívan fogja támadni Orbán Viktort a parlamentben, mint mostanában?
2021. dec. 30. 15:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
11%

Pont ezért fogok elköltözni, hogy engem már ne érdekeljen ki fog kivel polgárháborút vívni. Nem az én dolgom lesz, és engem nem is fog senki behívó parancsot küldeni, amit ha megtagadok, később hadbíróság elé állíthatnak.

Ezt, hogy 2022 az utolsó esélye a magyaroknak a Fidesz túlhatalmának békés megszüntetésére nem mai téma és nem először írnak róla nagyra tartott Amerikai társadalomtudósok. Én jobban hiszek azoknak, mint itteni agyatlan proliknak. Már bocs.

2021. dec. 30. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!