Csak szerintem halad Németország nagyon jó irányba? Mi meg nem haladunk semerre, inkább visszafelé csúszunk társadalmilag is?
Hallottam, hogy Németországban már külön parkolóhelyük is van a melegeknek. Sőt, az egyre erősödő német zöldek már az előnytelen külsejű egyedülálló férfiaknak ingyen örömlány szolgálatot is terveznek és meg is valósítják pár éven belül.
Ezt nevezem társadalmi haladásnak. Nem elég, hogy 4-szer annyiak a bérek mint itt, úgy hogy az árak már olcsóbbak, de még egyre jobban szociális irányba megy el a társadalom. Akármilyen hátrányból vagy kisebbségből indulsz az életben, a németek megpróbálnak mindenért kárpótolni. Na ez egy fejlett társadalom!
Nálunk meg az van, hogyha hátrányból indulsz, a társadalom és a politika csak még jobban el akar taposni. Olyanok vagyunk sajnos mint az ókori rómaiak, szerintem ha lenne olyan műsör a TV-ben, hogy transzneműeket bezárnak egy arénába krokodilokkal, oroszlánokkal akkor bődületes rekord nézettséggel, a fél ország nézné és szórakozna rajta ahogy a vadállatok széttépik a kisebbségi transzneműt. Tehát mi meg barbár szinten rekedtünk és egyre csak afelé is terel minket a Fidesz.
Bár én magam nem számítok kisebbségnek semmilyen szempontból de sokkal szimpatikusabb Németország társadalma és politikája, mint itt nálunk az elmaradott ókori avagy ázsiai mentalitás. Csak én érzem így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!