Az elmúlt 3 évtized választási eredményei hűen tükrözik a magyar nép bölcsességét?
8#
Nem értem miről beszélsz. Az eddigi kormányok kihozták a maximumot. Épp ezért mondom, hogy már régóta fölösleges elmennem. Rá merem bizni a döntést és az ország jövőjét a honfitársaimra.
Megmutatnád nekünk, jobbágyaknak, hogy hogyan kell szavazni, hogy eljöjjön a jóléti állam?
Miért pontoztatok le? Én csak egy jobbágy vagyok, szeretném, ha felnyitnátok a szemem, hogy kire kell szavazni. Erre lehurrogtok.
A zijen emberek miatt tartott eza zország ahol. :(
#12 voltam.
Igen.
Ilyen kormányok valók egy bölcs nép nyakára.
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …"
Habár kiderült, hogy nem Széchenyi mondta, csak egy róla szóló regényben adták a szájába - de attól még nagyon igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!