Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Egyetértetek...

Fideszesek! Egyetértetek Hollik Istvánnal, hogy Márki-Zay nem Gyurcsány embere?

2021. dec. 29. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Nem ő a kedvence, de attól még Gyurcsány bandájának része.
2021. dec. 29. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Részben igen...de lehet olyan helyzet, amikor pillanatok alatt azzá lesz!!
2021. dec. 29. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Könyörgöm még egy Hollik kérdés.. ne csináljunk már úgy mintha tényezője lenne a politikának az a talpnyaló
2021. dec. 29. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Én korábban hittem azt hogy biztos nem az. Aztán 1 napja jött ki az ellenzék gazdasági programja, sehol nem látom azt a nyitott liberális gazdaság politikát amit MZP mindig mondott, helyette ugyanaz a full szoci forgatókönyv lesz ami 2010 előtt. Teljesen egyértelmű most már ki a főnök az ellenzéknél.
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Amúgy sem gondolom, hogy Gyurcsány valami bábmester lenne, aki mindent és mindenkit irányít a saját térfelén. Az viszont tagadhatatlan, hogy az ő szavának van a legnagyobb súlya a koalícion belül. Az is tény, hogy ha elbukik az összefogás, az ő karrierjét az sem teszi tönkre. A többi vezető sokkal többet kockáztat nála, így sokkal érdekeltebbek a győzelemben.
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Nyilván nem ő irányít mindenkit, de tény, hogy az ő szava döntő súlyú az összefogáson belül. Amivel nincs is baj abból a szempontból, hogy éveken keresztül miniszterelnök volt, van tapasztalata ezen téren, tudja, milyen az, amikor kormányozni kell. Abból a szempontból van ezzel baj, hogy (érthető okokból) óriási a társadalmi elutasítottsága. Fel kellene végre fogni az ellenzéknek, hogy Gyurcsánnyal nem lehet nyerni. Ha majd tényleg eljön az az időszak, hogy valóban ellenzékváltás történik, akkor talán rájuk szavazok. Addig jobbhíján marad a Fideszen az x-em.
2021. dec. 29. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én meg úgy látom, Gyurcsány NÉLKÜL nem lehet nyerni. Még mindig a legtehetségesebb politikus, a többi mit tud csinálni? Gyurcsány pont hogy háttérbe vonult, had csinálja a munkát a többi politikus, aztán meg is látszik, köpni-nyelni nem tudnak.
2021. dec. 29. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Négyes! Na és a Fidesz programja hogy tetszik? Megszorítás, befagyasztott benzinár, rezsicsökkentés... tipikus jobboldali aminek mondja magát mi? :)))))
2021. dec. 29. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Én akkor is egyetértettem vele, amikor azt mondta, hogy a Gyurcsány embere, mert akkor meg az volt.
2021. dec. 29. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

"Megszorítás"

Kit szorítottak meg?

"befagyasztott benzinár"

Ezt követelte az ellenzék.

"rezsicsökkentés"

Jól tették.

"tipikus jobboldali aminek mondja magát mi?"

Egy ország megfelelő működéséhez jobb- és baloldali megoldásokra is szükség van.

2021. dec. 29. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!