Szerintetek az normális, hogy azért támogatom a Momentumot, mert Cseh Katalin nagyon bejön?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 21:22
11/15 A kérdező kommentje:
Nem lehetne királynővé koronázni? Én szolgálnám egész életemben feltétlen hűséggel!
2021. dec. 28. 22:35
12/15 anonim válasza:
Amúgy sokat elmond az egész Momentumról ez is, hogy politika helyett állandóan Cseh Katkára, Donáth kacsára meg Orosz Annára gerjed a sok incel tini balos szavazó. Miközben ez a feminista-melegpárt ezerrel küzd az állítólagos szexizmus ellen, másból sem áll a szavazótáboruk, mint akik a jó s*gg és formás csöcsök miatt húzzák rájuk az ikszet.
Csodálatos, szakmai alapon felkészült baloldal, mindenképp megéri leváltani rájuk a kormányt.
13/15 A kérdező kommentje:
#12: Cseh Katalin nem csak szép, nagyon okos nő is. Nézd meg a vitáját Dúró Dórával!
2021. dec. 29. 10:48
14/15 anonim válasza:
Nincs ezzel különösebben baj, én anno Budai Bernadett miatt az MSZP-t támogattam, most meg Varga Judit és Novák Katalin miatt a Fideszt.
15/15 anonim válasza:
13 - láttam, meg Varga Judittal is, aki felmosott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!