Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert kell egyfolytaban...

Miert kell egyfolytaban Orbant bantani? Gondolod ha te vezetned az orszagot jobb lenne?

Figyelt kérdés

Egyszeruen noname emberek leszoljak, gyalazat hogy mennyire gazos, de ok biztos tobbet tudnanak felmutatni. Hitetlen mi tortenik itt. Nem mondom hogy mindent remekul csinal, de egy olyat mondani hogy egy kecske is jobban vezetne az orszagot felhaborito.

Nem csoda hogy Orban nem valaszol a provakativ kerdesekre mikor a provokatornak annyi esze nincs hogy magatol rajojon a valaszra, csak veszekedni akar vele.

2021. dec. 28. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szegény Orbán! Úgy tudom sajnálni!

Kérdezőnek:

1. Én nem vagyok politikus és soha nem akartam Magyarországot vezetni.

2. Egy a legtöbb provokáció az ún. kormánypárti médiában jelenik meg az ellenzék felé, vagyis abban a médiában, amelyet a Fidesz emberei felvásároltak, és a sajtószabadságot eltaposva a propagandájukkal folyamatosan agymosást végeznek az országban. A kormányt minden lépését magasztalják, az ellenzéket próbálják minden téren befeketíteni. Mint utólag sokszor kiderül: hazugságokkal. Ilyeneknek esnek áldozatul még az olyanok is mint te.

3. Orbán pszichológiai okokból nem válaszol az őt ért támadásokra és ugyanezért nem támad személy szerint - szinte soha - senkit a másik oldalon. Erre te még nem jöttél rá. Mindenesetre minden héten vagy inkább minden nap megvannak az emberei, akik az ellenzéki vezetőket gyalázzák.

4. Orbán egy fél-diktátor. Ha nem lennénk az EU-ban, és nem gátolnák az autokrata lépéseit, akkor már olyan rendszerben élnénk, mint pl. Románia a '80-as években Ceaușescu alatt.

Der Spiegel, Németország legbefolyásosabb lapja 2021. decemberi cikkében írt arról, hogyan lett Magyarország kelet-európai éltanulóból páriává és hogyan alakítja Orbán egypárti autokráciává az országot, „ahol perverz játékot játszik azzal, hogy úgy tesz, mintha polgári demokrácia lenne”. Az EU-nak pedig nincs elég eszköze ennek ellensúlyozására. Megemlíti azt is, hogy a magyar média több mint háromnegyedét kormányközeli erők uralják.

[link]

A Transparency International jelentése alapján Magyarország Romániával és Bulgáriával egy szinten az Európai Unió egyik legkorruptabb országa.

[link]

Magyarország 2012 óta jelentősen lejjebb csúszott a listán, a legkorruptabb uniós országok közé.

A korruptak közé tartozik Orbán is, akinek szegény adózáskor nincs semmilye, de közben minden családtagja és közeli haverja Magyarország leggazdagabbjai között van, beleértve a vejét, az apját, Mészárost, meg a közeli politikustársait. Mészáros a közbeszerzések zsíros részét mindig elvitte. Sokszor már pályázat nélkül is. Szerinted ebben kinek van benne a keze? Gyurcsánynak? Kinek tejel ez után Mészáros, Magyarország leggazdagabb embere?

Persze ezekről a felvásárolt közszolgálati média soha nem beszél. Szegény Orbán! Annyira tudom sajnálni! Ne bántsuk már! Még a végén magyar Putyin lesz belőle..

2021. dec. 31. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!