Márki-Zay Péter mikor jön rá, hogy ha nem lép vissza akkor esélytelen vele az ellenzéki győzelem?
"Dobrev? Bocs, de az ország nem szeretne megint évekig Gyurcsány alatt nyögni..."
Te azt hiszed, hogy ha esetleg MZP lesz a miniszterelnök akkor Gyurcsány lesz a csicskája? Feri a választás másnapján majd megmondja a frankót és helyre teszi MZP-t. Most arra kell neki, hogy az összefogásnak legyen valami esélye.
Ha az összefogás nyer akkor ország megint évekig Gyurcsány alatt fog nyögni.
Akár visszalép, akár nem, ez az ellenzék nem fog nyerni.
Aki az ellenkezőjével ámítja magát, nagyot fog csalódni.
#14 nem foglalkozom a fidesz propagandával. Ha elhinném azt a sok szart, fegyverrel a kezemben, egy sarokban kuporogva rettegnék Sorostól és a migránsoktól, miközben azt dalolbám mozgalmi daljént, hogy Magyarország előre megy
Nem, hátra...
Egyszerűen annyi a sztori, hovy fivyelemmel kísérem, mi történik az összefogócskában és napról napra fogyó bizalommal szemlélem azt a balfszkodást, amivel a saját sírjukat ássák.
A fidesz nem tud akkora patkány lenni, hogy ilyen közegben veszíteni tudjon. Hány mocskosságuk derült ki? Rengeteg! És azért volt köztük olyan, ami felér a hazaárulással. És mi történt!? Semmi! Meg se rendítette őket!
16
Mehetsz Berlinbe! Mivel Vásárhelyi vagyok! Te azt se tudod hol van Vásárhely!
Nem tudom? Sokszor voltam ott, nem rossz hely, de nem ott élek. Van Vásárhelyi rokonom, ő azt mondta, egész sokat fejlődött a város, jobb a tömegközlekedés, világítás, több a rendezvény amióta MZP van.
Én Veszprémben élek, a mi fideszes polgármesterünk teszi tönkre a várost....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!