Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a fidesz bebukásakor...

Szerinted a fidesz bebukásakor Orbánt és bűntűrsait lecsukják a sok elkövetett büncselekményért?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 20:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

--Milyen bűncselekmények vannak, egyet mondjál--

Ha te nem figyeled az évek történéseit akkor én nem tájékoztatlak.

A lopás nálad nem bűncselekmény? A Gyurcsány is bűncselekményeket követett el amiért börtönben lett volna a helye,de amit Orsós csinált egy évtized alatt az lepke fing Gyurcsányhoz képest. De ha abból indulunk ki hogy egy mezei állampolgár egy zsemlét ellop a boltból és lecsukhatják akkor miről beszélünk?

2021. dec. 27. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2021. dec. 27. 20:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kizárt,mert az ilyen mocskos tolvajok mind megússzák,aki pl egy kg,kenyeret lopna a boltból na azt még le is csukják,mondjuk a mi hazánk lecsukná állitólag Viktort ha ők nyernek,de ez mind kampány.
2021. dec. 27. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon rövid a listád az általad vizionált bűncselekményekről. Eddig 0 darabot soroltál fel. Tudod, ez nem úgy megy, hogy te beböfögsz valamit, hanem itt bizonyítékok kellenének valamire, ami Btk szerint bűncselekmény.
2021. dec. 27. 21:27
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
Értem, tehát az Mtv bemondta, hogy pandémia van (hasonlóan a világ összes többi médiájához), tehát Orbán Viktor bűncselekményt követett el! Hát téged sem az eszedért szeretnek. XD
2021. dec. 27. 21:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Ha esetleg fizetett bérkommentelő troll vagy akkor irkálj itt magadba,ignórálni foglak pajti.
2021. dec. 27. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
34%

Tudsz mondani akkar csak egy konkrét büncselekményt ami bizonyitást nyert?

Az, hogy a kocsmába beszéltétek a Józsival hogy OV szerintettek lop, nem büntető jogi kategoria.

Te meg legközelebb ne lopj kenyeret mert az se szép dolog.

2021. dec. 27. 22:20
 18/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen egyedek miatt tart itt az ország. Ne erölködj,ha te nem informálódsz az engem nem érdekel. Mondtam nem vagyok hirmondó informálódj és akkor megfogod tudni milyen bűncselekményeket követtek el. Annyira visszamaradott ne legyél,hogy azt gondold amiről nem tudssz az nem létezik. De mondtam ne kintornázz itt!
2021. dec. 27. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Tudsz válaszolni a kerdesre, amit többen is kerdeztünk?

Vagy maradsz a minösitesünknél es sertegetesnél az érvek helyet?

Attol, hogy evidensnek tekinted hogy büncselekmenyt követtek el, még nem igaz jogilag.

2021. dec. 27. 22:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Elmulasztotta lecsukni a veszélyes bűnöző gyurcsányt, ez is bűncselekmény.
2021. dec. 28. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!