Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország mikor kapja meg...

Magyarország mikor kapja meg az EU-tól a helyreállítási alap összegét?

Figyelt kérdés

2021. dec. 26. 13:15
A kérdező szavazást indított:
Rövid időn belül utalják a pénzt.
Soha nem kapjuk azt már meg.
A választásokig húzzák, utána adják oda.
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Lesz még olyan,hogy meg kéne szavazni ezeknek az eu. tetveknek valamit.

Bele dőlnek majd még a kardjukba.

2021. dec. 26. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

A választások után bizonyosan, de lehet hogy már előtte is úgy alakul a helyzet, hogy belátják nem mennek semmire a pénzek visszatartásával.

Az uniós kifizetések mindig lassúak. Nyugodtan megküldhetik írásban februárban is azt a magyar kormánynak, hogy elindítják a kifizetéseket, akkor is lehet, hogy majd csak június-júliusban érkezik meg belőle bármi.

De ez csak egy része az uniós pénzeknek, a helyreállítási alap pénze. Ezen kívül folyamatosan jön uniós pénz egyfolytában más témákban. Az uniós pályázatok utófinanszírozásúak, az elmúlt évben is rengeteget fizettek így ki az országnak.

2021. dec. 26. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem a választást követően.Abban reménykednek hogy a hajlongó ellenzék legyőzi Orbánt.
2021. dec. 26. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Ha teljesíti a kifizetés feltételeit. Vigyázat, ott határidők is vannak. Egy bizonyos idő után már nem lehet "teljesíteni".

Orbán soha nem fog teljesíteni, ezért ő soha nem kap. Ha megbukik, lehetőleg nagyon, akkor van esély, hogy a következő kormány teljesítsen. És akkor jön a mani.

2021. dec. 26. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

#4 Milyen feltételeit kellene teljesítenie szerinted?

A visszatartott pénzeknek minden feltételét már fél éve teljesítették. Mi az ami szerinted hiányzik?

2021. dec. 26. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Még semmit nem telje4sítettek, csak azt hazudják. Magyarországon a jogállamisággal vannak bajok. Nem akarnak még több pénzt adni Orbánék zsebébe.
2021. dec. 26. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Magyarországnak szüksége van egyáltalán erre a pénzre? Olyan jól teljesítünk, hogy az elmúlt években már teljesen felesleges beruházásokra is tudtuk locsolni a pénzt. Szerintem mi már ezért az apróért le sem hajolunk... :D
2021. dec. 26. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

#6 Értem, szóval fogalmad sincsen arról milyen feltételei voltak a helyreállítási alapnak.

Azt viszont bizonyosra veheted, hogy semmiféle jogállamisági feltétel nincsen közötte.

2021. dec. 26. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
8. Ne foglalkozz szegénnyel, fogalma sincs miről beszél, csak olvasta a 444/telex/hvg cikkeit (persze ész nélkül) aztán most beböfög ide valamit.
2021. dec. 28. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
#9 Tudom. Csak szeretem ha írásban is bizonyítékát adja, hogy mások is láthassák.
2021. dec. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!