Most akkor mi is van? így "spórol" a baloldal?
Ha az illető nem közpénzt költve nyaral, akkor semmi gond.
Ez csak egy újabb alaptalan aljas Fidesz-féle lejárató anyag. Eléggé szánalmas…
És mi lett az eljárások vége? Azt elfelejted?
A fidesz mindig ezt csinálja, hogy a kiválasztott ellenzékit meghurcolja hónapokon át, majd arról nem adnak hírt, ha felmentik.
Ugyanez lesz Cseh Katalinnal is. A választásokig elhúzzák, hogy micsoda dolgokat követett el, aztán szépen fel lesz mentve bűncselekmény hiányában, de a fideszes hívek arról már nem fognak értesülni.
15 éve gürizek egy helyen és még soha nem engedhettem meg magamnak ilyen nyaralást.
Nekem az a spórolás, hogy vacakabb minőségű ételt veszek, hogy a kocsim javítását ki tudjam fizetni amikor elromlik.
Annyira jó lenne, hogy nekem is ennyi beleférjen!
Nem mindenki olyan, hogy 12 éve egyfolytában miniszterelnök és a fizetéséből azóta egy kanyit sem bír félretenni, hanem az egészet feléli a vagyonnyilatkozata szerint.
Van aki a milliós fizetéséből megspórol annyit, hogy egy jobb nyaralásra simán el tudjon menni, vagy drága órát vegyen magának.
Most az ilyentől irigyeljük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!