Ha népszavazás lenne a munkanélküli járadék időtartamáról mit választanál?
Figyelt kérdés
#Munkanelküli jaradék
2021. dec. 23. 19:58
A kérdező szavazást indított:
3 hónap
6 hónap
1 év
2 év
Más
27 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én csak kamatmentes hitelt adnék annak, aki igényli, miért kéne eltartani bárkit, akinek az az egyetlen jellemzője hogy nem dolgozik. Amúgy meg bőven elég 3 hónap.
2/5 anonim válasza:
3 hónap bőven elég, az alatt talál munkát, aki akar. Saját tapasztalatból tudom. Aki meg nem talál munkát, azt egyébként is pénzkidobás lenne támogatni.
3/5 anonim válasza:
Fontos, hogy ne legyen senkinek sem jogosultsága mnk.-i segélyre 1 napra sem, hanem - mint ahogyan 2006-tól vinnyogta a nép -:
mennyen el dóóóóógozni!
4/5 molnarmarcell21 válasza:
Átlagosan kb. 10 hónap egy munkanélkülinek elhelyezkednie, ez sima hazugság, hogy aki akar, annak sikerül 3 hónap alatt. Amikor én kerestem munkahelyet, jelentkeztem MINDENRE, mégis 8 hónapig tartott.
Egyébként meg legyen alapjövedelem, nem kell munkanélküli.
5/5 anonim válasza:
0 hónap lenne az ideális, az erre levont adót viszont kapja vissza mindenki és köthessen belőle munkanélküliségi biztosítást ha akar vagy tegye félre azt a pénzt. Tudom, csak álmodozom, csak a felelőtleneket segítené minden politikai oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!