Mi értelme volt a Fidesz részéről ennek a borzalmas áremelésnek választások előtt?
Figyelt kérdés
Egy eddig megszokott vásárlási kosár amiért eddig ugyanott 3500-3800 forintot fizettem az most szinte hirtelen több mint 6000 forintomba került. De a fizetésem csak 8%-al nőtt azóta.
A Fidesznek teljesen elgurult a gyógyszere? Vagy mi a francnak inflálja el így a pénzt választások előtt?
2021. dec. 23. 19:26
1/24 anonim válasza:
Mert igazából nem akarnak nyerni.
2/24 anonim válasza:
A Fidesz nem emelt semmiféle árt.
A piac működik.
Viszont folyamatosan hozzák az olyan döntéseket,
melyekkel segítik az embereket, családokat.
Most pl. bejelentették, hogy befagyasztják a kamatokat.
3/24 anonim válasza:
Az oltásokat is azért nyomják pedig tudják mennyi oltásellenes van, a vesztésre játszanak.
4/24 anonim válasza:
El lesz számoltatva jövőre szerintem minden inflációs intézkedés.
5/24 anonim válasza:
A gazdaság romokban, Orbánék már nem tudnak vele mit kezdeni. Nemrég 350 milliárdos beruházás-elhalasztást, most újabb 750 milliárd megszorítást jelentettek be. A forint is romlik folyamatosan, az árak az egekben, nálunk a legrosszabbak a halálozási adatok az egész világon. Több mint 200 ország közül lakosságarányosan nálunk haltak meg a legtöbben covidban. Ezek után én nem tudom elképzelni hogy ne takarodna el jövőre ez az élősködő szervezet az ország éléről, azért ez már bőven túlmegy egy határon...
6/24 Ékezetes billetyűzet válasza:
Hát igen, a kérdező az a tipusú ellenzéki, aki még azt is képes lenne itt leírni, hogy látta személyesen a zOrbánt, ahogy bemegy a Lidl-be és a banán árcéduláját kicseréli miközben mellette a Mészáros Lőrinc számolja a pénzt, a Tiborcz pedig dörzsöli a tenyerét a nagy áremelés és a kiváló terv miatt.
7/24 anonim válasza:
Én nem igazán veszem észre ezt az állítólagos marha nagy áremelkedést a boltban, amiket én veszek, hónapok óta ugyanolyan árban vannak, sör, gyümölcslé, kóla, ásványvíz, sajt, hal, tészta stb. Amúgy a Fidesz egy dolog árát határozta meg, nevezetesen csökkentette, az üzemanyagét. A többit a piac intézi. Ébredj fel, már rég nincs árhivatal, ami megszabja az árakat.
8/24 anonim válasza:
Nyilván az élelmiszereknél jelentős emelkedés van de erről a világpiac is tehet nem csak a kormány.
9/24 anonim válasza:
A Fidesz emelte meg az árakat? :D Kérdező, neked van fogalmad arról, hogy ki határozza meg az árakatm
10/24 A kérdező kommentje:
A Fidesz inflálta el a forintot, ezért ilyenek az árak amilyenek.
2021. dec. 23. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!