Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem visszás hogy az elvileg...

Nem visszás hogy az elvileg liberálisok a kínai egyetem ellen indítottak népszavazást. Belefér ez a liberalizmusba?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!

Megvilágítanád, hogy a liberalizmus és a kínai hitelből kínai egyetem építése között mi az ellentmondás?

2021. dec. 23. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Fidesz és a Kínai Kommunista Párt, össze ér ami össze tartozik.
2021. dec. 24. 09:27
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

A liberalizmus nem arról szól, hogy el kell tűrni mindent is a magadfajta fidesz- és komcsiimádó, műveletlen nertáliboktól.

Nem hagyni, hogy egy részeg falnak vezesse az autót liberális cselekedet.

2021. dec. 29. 06:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én konzervatív, vallásos, jobb oldali beállítottságú emberként válaszolok. Ebből adódik, hogy nem vagyok Fideszes, mert mert ez párt távol áll az értékrendemtől, főleg ami az igaz kereszténységet illeti.

Egyszerűen nem tudom megérteni, miért ennyire hiányosak sokak ismeretei az ilyen alapfogalmakkal kapcsolatban, mint például a liberalizmus. Ez is az oktatás színvonalát minősíti. Egy liberális nem attól lesz liberális, hogy minden hülyeséget elfogad. Joga van felszólalni egy ilyen felesleges, nagy mértékű pénzszórás ellen. És nem, nem kell a pedofilokat, transzokat oviba vinnie téríteni.

2021. dec. 31. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!