Mit szóltok MZP tegnapi ATV interjújához ? Elismerte hogy sok pártkatonának nem tetszik amit csinál. Lehet ebből kormányzóképes koalíció ?
https://www.youtube.com/watch?v=r5bbeoyAQKY
Ismét elég durva kijelentéseket tett. Sokan támadják, a pártok nem akarnak elég pénzt bedobni a közösbe. Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy nincs itt semmiben egyetértés a pártok között, csak abban hogy váltsák le Orbánt és hozzák helyzetbe a saját haverokat. Ja és hogy mindezt MZP nélkül folytassák csak nyerje meg az összefogásnak a választást. Utána már MZP csak felesleges zavaró tényező lesz a poltikai palettán.
"Ez a demokrácia. Az lenne a lényege, hogy nem kell mindenkinek egyetértenie ahhoz, hogy működőképes legyen. Erre van a parlament."
Mi eztet itt nem szeressük.
Bölcs vezér, megmondja csináld! Nép teljesít! Ország épül!
"Ez a demokrácia. Az lenne a lényege, hogy nem kell mindenkinek egyetértenie ahhoz, hogy működőképes legyen. Erre van a parlament."
Most is ez van. Nem kell egyetérteni a fidesszel és működik az ország. Akkor most demokrácia van. Megnyugodtam.
Most olvasom az interjú alatti hozzászólásokat.
99 % hasonlókat ír.
-Ettől a fazontól még a riporter hölgy is kétségbe esett. Ennek 4/5 lesz a vége, csak beszéltetni kell. :)
-Gyurcsánynak háromszor sikerült a jobboldalt kétharmadhoz segítenie, bízom, hogy ez Zárki Majnak is sikerülhet.
-Én már azt sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Ez az ember minden megszólalásával egyre nagyobb baromságokat beszél.
"Most is ez van. Nem kell egyetérteni a fidesszel és működik az ország."
Nem, most nem ez van. Nem kell egyetérteni a fidesszel, de úgyis az lesz, amit a fidesz akar. mert a többi pártnak nincs SEMMI beleszólásuk a kormányzásba. A Jobbiknak több mint 1 millió szavazója volt 2018-ban, és az az 1 millió ember nincs képviselve, mert a fidesz kétharmad elnyom mindenki mást. A fideszen belül meg mindenki azt teszi amit Orbán mond, mert nincs vita, nincs érvelés, csak a vezér követése létezik számukra. Nyilván egységesek, de ez a berendezkedés közel sem demokratikus
Tisztelt 7-es válasz írója! [2021. dec. 23. 18:21]
Melyik kormány idején volt az ellenzéknek beleszólása a kormányzásba, melyik kormány idején támogattak az országgyűlésben ellenzéki javaslatokat?
A Jobbik éppen nem jó példa, mert újabb választás nélkül, a 2018-as választáson megalakult frakciójuk a 68%-ára apadt. Azt nehéz elképzelni, hogy most – meg évek óta – 1 millió választót képviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!