Orbán hamarosan bejelent valamit? Jön a szigorítás?
Figyelt kérdés
Gazdasági döntés, ami szorosan összefügg a járványhelyzettel. Ez csak valami nagyon drasztikus lehet. Orbánnak megjött a bátorsága? Lehet, hogy hallgatni fog a szakértőkre, és el akarja kerülni a karácsonyi összejövetelekből származó vírusterjedést. Ezért elrendeli a teljes lockdownt.
2021. dec. 22. 13:47
1/13 anonim válasza:
Javuló járványhelyzetben lezárás? Hülyeség lenne. Nem is kell, van már oltás bőven.
2/13 anonim válasza:
Az nem gazdasági lépés. Amúgy az aktuális hullám erősen lecsengőben Magyarországon, fura lenne most egy teljes zárlat. Egyébkét az eddig zárlat alatt sem volt megtiltva, hogy összegyűljön a család.
Hamarosan jön az omikron elleni vakcina, lehet majd oltakozni.
3/13 anonim válasza:
Istenem, már annyira unalmas ezeket a lezárásfetisisztákat olvasni... Tönkre veritek az ember kedvét.
4/13 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, most kinek a zsebéből fog osztogatni valamit.
5/13 anonim válasza:
Tegnap elég egyértelműen megmondta,hogy nem lesz semmilyen szigorítás/lezárás , bár össze-vissza hazudozik szerintem ezt el lehet neki hinni. Én valami morzsaszórásra tippelek , munkáltatói terhek csökkentése vagy hasonló.
6/13 anonim válasza:
5# Én is hasonlóra gondolok, lehet hogy újabb embereknek lesz fizetés emelés. Csak azt, nem értem, hogy miért nem egyszerre jelentették be, hogy a tanári fizetés ennyivel, a rendőri meg ennyivel és a többit felsorolva, hogy mennyivel emelkednek. Attól, hogy elosztja minden napra még nem lesz több. Sőt ez nem is emelés sok helyen, hanem csak kompenzáció az emúlt évek alacsony emelése, és közben a magas infláció miatt.
7/13 anonim válasza:
Január 1-től a félév végéig az október végi szinten rögzítik a jelzáloghitel alapú kamatokat.
8/13 anonim válasza:
"Lehet, hogy hallgatni fog a szakértőkre"
Szakértő? :D
Aki lezárná az országot egy hülye, nem szakember.
9/13 anonim válasza:
Ha az oltás szerintetek szar, akkor miért érveltek vele, hogy van oltás? Az szar nem?:))
10/13 anonim válasza:
Nem jelent be semmit, mert van oltás. Max majd az oltatlanok kitiltását jelenti be bizonyos helyekről. Pl ők majd csak max a bolt bejáratáig mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!