Miért kell nekünk "MINDENÁRON" az Unio ? Egyre több nemzetállam áll a sarkára, aggódnak Brüsszelben
"Ha nem ilyen kormányunk lenne, akkor most foshatnál a migránsoktól"
Aha mint Romániában, Horvátországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Csehországban, Litvániában, Lettországban, meg Észtországban. Mindegyiket ellepték a migránsok, naponta robbantanak, meg sorra erőszakolják a nőiket az iszlámok, mert szegényeknek nem volt egy Orbán Viktoruk... vagy mégsem?
Az tudod GB gazdasága kb 4-5X öse a magyarnak és a brexitbe majdnem belerokkantak?
Az megvan mekkora hiteleket vett fel az orbánrezsim mert az eu nem folyósít többet pénzt egy diktatúrának?
Azt ugye tudod az orbánkád lépett be az euba ?
#7 fidióta szöveg, olyantól aki a szomszéd dohányboltnál tovább nem jutott soha.
Én viszont járok szlovákiában, szlovéniában, sőt átmotoroztam bosznián keresztül montenegroba, hazafelé szerbián keresztül most ősszel, és 2 éve tavasszal is.
Nemhogy nem ettek meg a migránsok, még csak nem is láttam őket. Ásotthalomnál, a kerítésnél sem volt nyoma az "ostromlóknak" pedig a határig vezető rész egy rohadt nagy puszta, ahol elég messzire el lehet látni.
Ja de! Ott délen sok őslakos migráncs van, hiszen aki muszlim az migráncs 🤣
7:
Az meg van te nagyon okos, hogy évek óta a Fideszes kormány állítja össze a tantervet? Ha aggódsz, hogy esetleg transzit nevelnek a gyerekedből panaszkodj Orbánéknál.
Meg ott gondok kezdődnek, ha szerinted egyetlen egy tanórától máris transzivá meg melegé válik a gyereked.
Na, pont az ilyenek miatt kell a szexuális felvilágosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!