Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki nyeri a Jakab Péter és...

Ki nyeri a Jakab Péter és Márki-Zay Péter közötti kibontakozódó párharcot az összefogásban a jobboldali ellenzék vezetői címéért?

Figyelt kérdés

Márki-Zay egyértelműen magának akarja az ellenzéki oldalon a jobboldali szavazókat, akik eddig akár meggyőződésből vagy jobbhíján, de Jakab Péter mellett álltak. Erre a célra új pártot és frakciót is szervez a közös ellenzéki listán.

Ezt Jakab nyilván nem hagyta szó nélkül.

A két politikus között megkezdődött az üzengetés a sajtóban, Facebookon.

Ki kerül ki ebből győztesen?

2021. dec. 21. 22:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
64%
10: de a csaladtamogatast felveszed ugye?
2021. dec. 22. 11:12
 12/36 anonim ***** válasza:
Megint egymásnak ugranak az összefogók? Nocsak! Mily meglepő!
2021. dec. 22. 13:16
 13/36 anonim ***** válasza:

10: de a csaladtamogatast felveszed ugye?

Peched van: nem.

2021. dec. 22. 13:22
 14/36 anonim ***** válasza:
69%
Tehát te vagy az a réteg akit nrm tamogat semmivel a kormány. (a rezsicsökentésen kívül). És miért olyan szar neked most? Mennyiben tehet erről a fidesz? Mit vársz Marki zaytol? Azon kívül hogy Orbán takarodjon? És utána neked miért lesz jobb? Mit ígért marki zay amiért tőle várod hogy minden fa.szább lesz?
2021. dec. 22. 17:36
 15/36 anonim ***** válasza:

#14 szerintem olvasd el még egyszer, amit korábban írtam, mert szemmel láthatóan elkerülte a figyelmed egy apróság, nevezetesen: ebből az ellenzékből sem kérek. Azt hittem, világosan fogalmaztam.

Megvan a magam oka arra, hogy bajom legyen a fidesz politikájával. Én meghagyom neked a jogot arra, hogy rajongj értük, te hagyd meg nekem a jogot, hogy eldönthessem: egyetértek-e velük, vagy sem. Köszi.

2021. dec. 22. 17:54
 16/36 anonim ***** válasza:
46%
A rezsicsökkentést meg inkább hagyjuk, az évszázad parasztvakítása.
2021. dec. 22. 17:55
 17/36 anonim ***** válasza:
64%

A rajongás távol álljon tőlem. Én attól félek hogy MZP ott marad az élén az ellenzéknek és szétbarmol mindent mert gőze nincs a politikához.

De ha belegondolok én kiegyeztem a Fidesszel. Családos vagyok, a rezsicsokkentest köszönettel elrakom, az otthonfelujitasi tamogatast köszönettel megpalyazom. Az Szja visszatérítést köszönettel elteszem. Közben öngondoskodok az oregkoromra mert a nyugdíjrendszer sajnos látszik hogy bedől. Vigyázok magamra és igyekszem egészségesen élni. Mert sajnos mikor már megbetegszik az ember akkor ... az sz.r ügy. Szerintem bárhol az. Egészség legyen.

Tetszik még az is hogy a szakmák támogatására helyezik a hangsúlyt nem a diplomára.

Tetszik hogy gyakorlatias a kormány. Jó dolog az értelmiségi lét de felismerték hogy több dolgos kézre vsn szükség és kevesebb színészre. (Ertsed jól csak leegyszerusitettem)

2021. dec. 22. 18:32
 18/36 anonim ***** válasza:
8%

Bocs, nem reagálok mindenre, mert nincs sok kedvem belebonyolódni egy elhúzódó, de jó eséllyel parttalan vitába, egy dologra viszont van egy megjegyzésem: ez az értelmiség, vs szakma.

1998-ban a fidesz volt az, amelyik szorgalmazta, hogy a Mari néni is diplomás legyen, mert anélkül nem vagy ember. Szétverték a szakképzést, jöttek a semmire sem jó diplomák. Következő ciklusukban kiállnak és mintha közük sem lett volna ehhez a lezülléshez, előadják, hogy ők felismerve egy problémát, reagáltak rá és jaj, de nincs becsületük a szakmáknak, de majd most...

Ez jól fémjelzi azt, amiért rühellem őket.

2021. dec. 22. 18:50
 19/36 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudok visszamenni az időben, akkor épp lehet hogy az értelmiségi réteg volt vékony ezért erőlködtek arra. De az 23 éve volt. Azóta már Fleto elküldte az embereket szerencsét próbálni külhonba, egyre kevesebb a szaki és csomó munkához egyáltalán nem szükséges a diploma. Pl multik SSC-jében simán lehet könyvelni egy középfokú végzettséggel nyelvvizsgával. De a szülők fejében tovabbra is az van hogy Pistike menjen csak egyetemre.

Én se fejtem ki bővebben de én látom a racionalitást ebben és 23 évvel ezelőtti viszonyokkal összehasonlitani a ma kihívásait... szerintem hiba volna.

2021. dec. 22. 19:17
 20/36 anonim ***** válasza:
60%
Egyik rosszabb mint a másik... Baloldalon egy karizmatikus ember van a Gyurcsány. Övé a legerosebb párt, övé a legtöbb pénz. Egyértelműen az ő akarata érvényesül. Miről beszélünk?
2021. dec. 23. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!