Nem szégyen az ellenzék számára, hogy eddig csak 25 ezer szavazatot tudtak osszeszedni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 17:47
11/21 A kérdező kommentje:
Bocs, alairas csak siettem
2021. dec. 21. 17:57
12/21 anonim válasza:
Egy hét alatt meg lesz a százezer.
13/21 anonim válasza:
Akkor tegyük világossá a helyzetet. Amikor a Fidesz gyűjt aláírást, hirdetésekkel bombázzák az embereket a tvben, az utcán, az interneten, egy szóval mindenhol. Másrészt számtalan helyen lehet aláírni és nyilván, ha közelebb van az a hely ahol alá lehet írni, akkor nagyobb eséllyel megyek oda. Végül pedig én személy szerint nem is hallottam erről, egyrészt mert nyílván nincs nyilvános hirdetés, de követem Márki Zay Pétert a Youtubeon és ott én nem láttam olyan videót, ami erre az aláírásra buzdított volna, csak többször említette, hogy 3 hónapról 9re emelnék. Ennek fényében, hogy gyakorlatilag minden erőforrás szempontjából hiányt szenvednek szerintem egy átlagos teljesítmény.
14/21 anonim válasza:
Nyilván a fideszesek is szavazhatnak a segély meghosszabbítására.
15/21 anonim válasza:
Közben utánanéztem: jelenleg 3 hónapig fizetnek bruttó havi 161 ezer forintot, ami nettóban 120 ezer körül.
Jövőre valamivel több lesz, mert emelik a minimálbért, de most őszintén, ennyi nettót akarna valaki kapni 9 hónapon át? Jobban jár, ha minden erejét összeszedi és talál magának munkát 3 hónapon belül.
17/21 anonim válasza:
18:10 Vannak sokan. Én olyan helyen lakok, ahol egy hét alatt kapok munkát. Viszont van olyan ismerős aki olyan helyen lakik, ahonnan egy interjúra is 60-100 kilométert kell utazni. Egy üzem volt a környéken, bezárt és az emberek csak nézik egymást. Elköltözni sem tudnak, mert kiakarna odaköltözni?
18/21 anonim válasza:
Én már aláírtam, menjetek ti is, légyszi! Ne épüljön már kínai hitelből kínai egyetem a diákváros helyén, ahol a vidéki fiatalok olcsón lakhatnának, amíg Budapesten tanulnak! Milyen tré lenne már!
19/21 anonim válasza:
#15 akkor fizetnek annyit hogyha azt megelőzte három év egybefüggő munkaviszony. Ha nem, akkor arányosan kevesebbet fizetnek.
20/21 anonim válasza:
A liberális Magyarországon ne legyen már kínai egyetem hogy nézne már ki.😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!